De unde sa cumparati paturi copii?


De unde sa cumparati paturi copii?

Covoarele Meric sunt paturi copii din mătase si sunt disponibile în formă dreptunghiulară pe diferite. Pentru a afisa preturile exacte ale produselor va rugam sa alegeti judetul si magazinul: Pentru a intra in magazinul online alege judetul si magazinul cel mai apropiat.

Desenele lor erau prelucrări ale tradiționalelor paturi copii manuale persane folosind ultimile tehnologii de colorare (naturală) și folosind cei mai buni artizani din zonă. Ziegler a fost companie anglo - elvețiana din Manchester producătoare și distribuitoare de paturi copii persane la sfârșitul secolului 19 și inceputul secolului 20. Compania avea ateliere in Tabriz și Sultanabad (azi Arak). Cu toate ca nu au densitate mare de noduri (160-200.000) lana lor este de calitate foarte buna si covoarele sunt considerate extrem de durabile.

Covoarele "Zeigler" au devenit un gen de covor manual la granița dintre modern și traditional. În plus, acestea se pot combina cu lenjeria de pat asortata. Covoarele destinate copiilor sunt pufoase, colorate, vesele, exact pe placul celor mici.

Marginile prezinta cate banda de culoare roz mai deschis, pe care sunt imprimate floricele de culori diferite. Un covor pentru copii la un pret bun, perfect pentru camera oricarei fetite, este modelul Belltex LPS. Este vorba despre un covor de forma ovala, cu lungime de 150 cm si latime de 50 cm, fabricat din poliester rezistent, care nu este afectat de molii sau de mucegai.

Unele modele mai pretentioase sunt confectionate dintr- combinatie de bucle si fire, ceea ce le confera un aspect structurat elegant, care are de asemenea capacitatea de a ascunde mai bine murdaria.


Cumpărați în magazinul: paturi copii

Information

Added: 2018-08-29
Category: mobilier copii

Tags article

Copyright © 2017 Site de pariuri sportive