Este din nou important sa retinem ca aceste promotii sunt speculative, deoarece site-ul nu este inca disponibil in Marea Britanie. Aceste promotii au fost frecvent intalnite cu alte site-uri de 1xbet; prin urmare, este foarte probabil ca acestea sa fie disponibile pe piata din Romania la lansare.

Jucatorii care se inscriu pana la 1xbet printr-un dispozitiv mobil se pot califica pentru o oferta exclusiva de bun venit. Acesta va fi un bonus monetar, insa suma exacta nu este cunoscuta in prezent.

Plasand o suma minima de 7 dolari pe anumite evenimente sportive pe site, jucatorii vor primi bilete de loterie care s-ar putea transforma intr-un premiu in bani. Tragerea la sorti a loteriei se face de obicei saptamanal si lunar, iar acest lucru depinde de numarul de participanti, precum si de marimea premiului total.

Probabil va exista o sectiune de pariu TV a aplicatiei mobile, unde jucatorii pot plasa pariuri de calificare pe anumite jocuri in schimbul stimulentelor pentru jackpot. Minimele de pariuri sunt de obicei in jur de 10 USD, iar potentialele rentabilitati ale jackpotului pot varia de la 10 USD la sute sau chiar mii.

La fel ca celelalte promotii, pariul minim necesar pentru aceasta este de aproximativ 10 USD. Si dupa cum sugereaza si numele, jucatorii pot primi recompensa prin plasarea pariurilor pe acumulatori. Practic, dupa plasarea unui acumulator de 10 dolari, jucatorii vor fi inscrisi intr-o remiza pentru a castiga un cashback pe pariul lor acumulator.

Jucatorii care efectueaza o depunere de pe un dispozitiv iPhone pot primi bani suplimentari prin intermediul acestei promotii. Metoda de depunere va trebui sa fie un portofel electronic, iar valoarea minima a depozitului va fi de aproximativ 10 dolari. Facand acest lucru, jucatorii vor fi inscrisi intr-o tragere la sorti.

Acei jucatori care pot castiga cele mai multe pariuri acumulate pe parcursul unei luni vor castiga cateva premii frumoase cu aceasta promotie. Unele premii care au fost vazute includ un telefon nou si chiar o masina sport noua.