Inca o data trebuie sa mentionam marjele de pariere ale acestora. 1xbet percepe comisioane foarte mici si pe pariurile live. Spre deosebire de multe alte case de pariuri in care va trebui sa platiti pana la 10% in comision de pariuri, rar veti gasi o piata de pariuri cu o marja de pariere mai mare de 5%.

Fluxurile lor live constau in principal din jocuri de fotbal, tenis, hochei pe gheata, box, handbal, rugby si eSports. Puteti verifica calendarul live stream pentru informatii suplimentare, cum ar fi inceputul jocurilor si care echipe participa.

inchiriere dureaza ceva timp pentru a vedea si pagina noastra de pariuri in direct pentru mai multe informatii si detalii despre live streaming in general si cele mai bune carti sportive de pariuri live.

1xbet ofera o gama decenta de optiuni de plata, astfel incat fiecare client sa gaseasca o modalitate de a depune cu usurinta in conturile sale de sport. Urmatorul tabel va ofera o prezentare rapida a celor mai importante optiuni de plata si a taxelor si limitelor acestora.

1xbet ruleaza, de asemenea, alte cateva promotii pe langa prima lor bonus. Dupa ce ati jucat prin bonusul dvs. de bun venit initial, va puteti alatura celorlalte promotii 1xbet.

In prezent, exista 6 promotii de 1xbet sportbook diferite (precum si 2 promotii de jocuri 1xbet). Unele dintre aceste promotii sunt saptamanale precum Lucky Friday sau promotia X2 Wednesday.