Baschet

Satoran în luptă cu SUA: El nu trebuie să ne pună la îndoială. Cine renunță, îl va distruge

Ca un pasionat de baschet, el a înregistrat un raport în mass-media americană care l-ar fi șocat în urmă cu câteva luni: „Am citit că au numit Serbia cea mai mare favorită. Se pare că toată lumea se apropie de Cupa Mondială a SUA într-un mod care nu câștigă într-adevăr turneul. ”

Nu sună o veste bună pentru Cehia. Selecția celebrului antrenor Greg Popovici a venit poate din două zeci de vedete scuze.El a pierdut pentru cadrele NBA pentru prima dată din 2006, chiar dacă era încă doar antrenament în Australia.

Chiar și cu acest fapt, americanii par a fi puțin probabil să subestimeze pe nimeni.

” Nu știu cum ne respectă ”, a spus Satoran. „Australia are încă o mulțime de jucători importanți din NBA, au jucat foarte bine împotriva lor la Jocurile Olimpice, unde SUA au avut o echipă mult mai puternică. Vom vedea cum se apropie de noi. Dar vor fi cu siguranță momente de criză. Acolo trebuie să fim rezistenți. ”

Este ușor de spus, mai greu de făcut. Chiar și cu actuala listă, americanii împotriva Cehiei, care vor experimenta o premieră istorică la Campionatul Mondial, sunt un favorit al unei categorii greu de descris.Și multe.

“Este important să ne pregătim și să apelăm la faptul că, dacă americanii sunt siguri că vor avea pasaje, când vor domina sau vor lua mingea de mai multe ori la rând, ceea ce se întâmplă doar cu rivalii, nu trebuie să renunțăm. Fiecare poziție trebuie luptată “, spune Chicago Bulls, o întărire de vară. „Este important să vă bucurați de el, dar, în același timp, să nu vă bazați pe angajament și militanță. Când vede că adversarul său renunță, îi dau coș după coș și îl distrug. ”

Forța mentală poate fi chiar mai importantă decât fizica. „Cred că da.Nu trebuie să fim chestionați ”, este de acord acea cehă. “Chiar dacă jocul nu merge bine, trebuie să ne agităm și să ne pregătim bine pentru Japonia”, spune cel de-al doilea duel și chiar mai important în număr progresiv.

Pe măsură ce trece timpul, echipa intră în antrenorul Ronen Ginzburg într-o centrifugă de interes general. Toată lumea este curiosă despre americani.

„Când va izbucni, vom vedea cât de supărat este acest lucru”, spune Satoran. “De aceea, mă bucur că nu locuiește cu noi la hotel, pentru că în jurul său ar mai exista o mulțime de fani.”Chiar și pentru Satoranski.

“Sunt prima dată la Campionatul Mondial, jucăm împotriva Americii”, răspunde el pentru a întreba dacă acesta va fi cel mai mare duel al carierei sale. „Aș prefera să spun că este un turneu de carieră. Cu toate acestea. Vom vedea ce spunem după final ”, zâmbește el.

Este clar că rezultatele cehe vor depinde de el.

„ Încerc să nu mă simt responsabil, dar știm cu toții ce am în această echipă ”, își dă seama. „Încerc să-l conduc, dar nu vreau să mă gândesc prea mult la asta, nu m-a făcut niciodată să mă simt bine. Voi fi nervos cu siguranță. Și mă bucur pentru asta! Pentru că asta înseamnă că sunt pregătit pentru meciuri. Aștept cu nerăbdare să mă trezesc duminică dimineață. ”

Și o mulțime de oameni împreună cu el.Fanii din Cehia pentru premiera elitei mondiale – și pasionații de baschet din întreaga lume pentru a afla starea gigantului american. „Când am sunat cu foști colegi de echipă și fizioterapeuți vrăjitori, mi-au urat mult noroc. Dar nu l-au văzut atâta timp cât ar trebui să rămânem cu americanii ”, spune Satoranský. Dar este mult mai practic să vă pregătiți ca cehii să se confrunte cu amenințarea unei masacre crude de baschet, cel puțin în unele pasaje.