Pagina de start a cartii de sport este cu siguranta izbitoare, cu culori verzi care ies in evidenta pe un fond gri de otel. Opiniile vor diferi, dar acest lucru pare atractiv, iar site-ul web al Betano nu este cel mai atractiv cu anumite culori ciocnitoare, dar lucrul bun este ca este usor de navigat.

Exista o prezentare logica aici, cu evenimente curente din mijlocul paginii si toate pietele sportive listate in partea stanga. Pictograme importante, cum ar fi butonul de ajutor, sunt de asemenea afisate in partea de sus si nu exista o suprasarcina de informatii, astfel incat nu trebuie sa derulati prea departe pentru a afisa toate informatiile din partea de jos. In general, acesta nu este cel mai bine aratat, dar, desi este putin de baza, este foarte usor de urmarit.

In general, aceasta lista poate nu este cea mai mare, asa ca daca operatorul cauta sa concureze pentru cei care doresc sa parieze pe pietele de nisa, atunci pot pierde, dar aceasta acopera toate principalele sporturi, iar in cadrul acestor evenimente este o lista mare de parti. piete, asadar, daca va place pariurile mainstream, acesta este un loc bun pentru a va petrece.

Exista si eSports enumerate aici, desi din noiembrie 2016 nu am putut sa localizam nicio specialitate pentru politica sau divertisment.