Football

Celtic: patruzeci de zile care pot stabili tendințe

Calendarul ligii 17-18 și-a dorit ca în următoarele patruzeci de zile – până în primul weekend al lunii martie – Real Club Celta să evite cele mai bine clasate echipe în următoarele șapte partide. După ce au învins consecutiv Levante și Real Sociedad, cei de la Juan Carlos Unzué vor încerca să-și prelungească rezultatele bune față de rivali cu potențial similar și chiar mai mic, la propriu.

Toate meciurile sunt importante, dar în În această secțiune a sezonului, caseta Balaidos ar putea continua să lovească lovitura pe masa pe care antrenorul său o pretinsese ca fiind necesară înainte de a călători la San Sebastian.Și este că o mulțime de puncte față de Betis (luni viitoare), Deportivo Alavés, Espanyol, Getafe, Eibar, Girona și Las Palmas ar trebui să stabilească o tendință în ceea ce privește obiectivele sportive definitive care trebuie abordate de vigueses în această campanie.

În plus, având în vedere că egalitatea există în clasament, la doar cinci puncte față de locul șaptelea lui Celta și cel de-al cincisprezecelea al Royal Society, realizarea de puncte împotriva posibilelor rivale directe ar însemna creșterea opțiunilor de a reveni în Europa sezonul viitor. ;

Pe de altă parte, viguesesii își concentrează toată atenția asupra unui singur turneu, fiind eliminat în Copa del Rey de Football Club Barcelona.În așteptarea a ceea ce se întâmplă mâine și joi, Deportivo Alavés și Espanyol ar putea continua în K.O. dacă elimină Valencia, respectiv Barcelona. Și în urmă cu un an, Celta deja se confruntă negativ cu propriile sale ființe, trebuind să distribuie eforturile pe mai multe fronturi.

Fără sancțiuni și cu Cabral avertizat doar de acumularea de admonestări, Unzué speră să conteze pentru meciul cu Betis. cu toate trupele sale, deoarece Pablo Hernández pare să evolueze pozitiv de la alungirea în adductorul stâng care l-a împiedicat să joace jocul din weekendul precedent. Internaționalul chilian continuă cu reabilitarea sa, în timp ce restul echipei se bucură de odihnă până joi.