Fotbal

Golul colectat nu este sfârșitul meciului, ei se numesc în fața lui Boleslav în Slovácko

„Nu am obținut trei victorii la rând de mult timp. Apoi ar putea veni satisfacția, ceea ce este în mod evident greșit. Trebuie să ne fie foame, să vrem să câștigăm fiecare meci, pentru că sărbătorile sunt atunci grozave ”, crede mijlocașul Jan Navrátil.

“Nu știu ce se întâmplă atunci când un succes scade repede, izbutit. Atunci ne dăm seama că trebuie să lucrăm ca înainte. În taxi, vorbim despre asta, nu este prima dată, cu atât mai ciudat. Dar nu ar trebui să ne ocupăm de așa ceva. ”

” Poate că este o problemă pe termen lung. Vorbim despre asta tot timpul, în general, și cu persoane fizice, este vorba de a pune capul ”, a remarcat asistentul antrenorului Michal Šmarda.Acest lucru este confirmat de experiența proaspătă de la Ostrava.

„Douăzeci de minute au fost bine, apoi adversarul a ajuns pentru a 16-a, centru și gol pentru prima dată. Absolut liber ”, se întoarce la ultimul meci al lui Šmard. „Obiectivul marcat este schimbarea tacticii, dar nu se poate spune că un singur gol a fost încheiat. Ar trebui să ne motiveze și mai mult și să arătăm că îl putem întoarce, întoarce. ”

„ Ar trebui să spunem că nu mai este nimic de pierdut și de jucat relaxat. Dar suntem mai lacomi, ne uităm unul la altul, întârziem peste tot ”, adaugă mijlocașul Navrátil. „Este o problemă, trebuie să lucrăm la asta. Cel mai bine să nu înscrie obiectivul, dar dacă se întâmplă, așa că încearcă să le oferi celor mai buni doi.Meciurile sunt lungi, pot fi transformate la sfârșit. ”

Rezultatele din acest an confirmă faptul că în meciurile din Slovácko depinde de cine marchează primul. În timp ce echipa a păstrat un cont curat cu toate cele patru victorii până acum, pe ceilalți patru jucători nu au marcat deloc. În acel moment, ne lipsește curajul, credința în forța echipei, că este capabil să transforme meciul ”, a observat asistentul Šmard. „Există o mulțime de jucători din echipă care au jucat suficiente meciuri și ar trebui să înceapă de la ei. Activitate pe locul de joacă, încurajatoare. O luptă luptată sau o pasă grozavă poate întoarce dezvoltarea.Să nu vă ascundeți în cap, să nu doriți un balon, acest lucru nu va intra în meci “, îndeamnă gardianul.

Mai ales împotriva lui Mladá Boleslav, care va ajunge sâmbătă la Uherské Hradiště, jucătorii ar trebui să fie pregătiți . Adversarul este într-un început bun, în ultima rundă a marcat patru goluri în České Budějovice. Și Boemia Centrală a pierdut față de Slovacko doar într-unul din ultimele nouăsprezece meciuri din ligă sau cupă.

„Nu contează statisticile, ci evenimentele de pe teren. Este un foarte bun adversar cu o ofensivă excelentă. Dacă jucăm bine, putem merge mai departe.Dar trebuie să fim bine organizați și să nu facem greșeli naive ca acum în Ostrava.