Fotbal

Julio Furch pe naturalizare: „Sperăm că va fi în curând”

Atacantul lui Santos Laguna, Julio César Furch, așteaptă să primească în următoarele zile pașaportul care îl acredită ca mexican să fie eligibil pentru echipa națională mexicană condusă de Gerardo Martino.Argentinianul a mărturisit că procesul a fost mai lung decât era de așteptat, dar este încrezător că, în cursul lunii ianuarie, ar putea avea vești despre asta.

“Nu, încă nu, dar sperăm că va fi în curând, el A trecut un pic în ultimele vremuri, dar, începând cu anul viitor, cu câteva zile rămase, sperăm să avem mai multe informații proaspete “, a declarat” împăratul “.

Despre așteptările sale pentru Clausura 2020 împreună Cu laguneros, Furch a acceptat că va fi mai complicat datorită cunoștințelor pe care rivalii le au despre echipa verde, chiar dacă a fost ferm în a spune că au suficientă materie primă pentru a excela din nou.

“Am încredere deplină în munca pe care am făcut-o și am avut un turneu bun dă o mică încredere, poate cu furia ultimului Liguilla, dar, ceea ce a fost generat în turneu a fost foarte bun și dă încredere.Multe echipe care știu deja cum jucăm sau stăm pe teren, probabil căutarea unei variante ar fi bine să nu fie atât de previzibil. ”

” Da, dar Guillermo Almada citește foarte bine adversarul, de exemplu, am început în Tijuana și vom face mai multe sesiuni de antrenament pentru iarbă artificială pentru a fi pregătiți. Asta vorbește despre toată munca și încrederea în jocul nostru, evident că trebuie să fii atent cum joacă rivalul și, dacă este necesar, trebuie să joci diferit, Guillermo este pregătit pentru asta. ”

Julio César Furch și-a început cariera în fotbalul mexican în turneul Clausura din 2015 pentru rechinii roșii din Veracruz, marcând un total de 79 de goluri în Liga MX.