Fotbal

Sparta împotriva Olomoucului, Slavia merge la Opava. Pilsen așteaptă un duel cu Příbram

Trei meciuri sâmbătă, restul de cinci duminică, cu patru dueluri programate la 16.30. Apoi, competiția națională de vârf va fi întreruptă de o pauză națională timp de aproape două săptămâni – Republica Cehă se va confrunta cu Kosovo și Muntenegru. Ambele coliziuni ale lui Příbram și Pilsen s-au încheiat în ultimul sezon 1: 1, dar altfel Viktoria are un echilibru mai bun, care nu a pierdut în duelurile reciproce din octombrie 2012.

nad Opavou.

„Příbram este întotdeauna o echipă foarte neplăcută în mediul de acasă. O știm din trecut, când jucam multe meciuri grele în Pribram, așteptăm mai multe acum.Suntem favoriti la acest meci, dar Pribram are jucători buni și conducere. Trebuie să venim acolo cu tot respectul “, a declarat antrenorul lui Pilsen, Vrba.

A fost Příbram timp de șase ture alternând câștigurile de acasă cu înfrângerea în aer liber, înainte de a pune propria audiență toate cele zece goluri. Totuși, în săptămână, ea nu a reușit a doua etapă a Cupei Cehiei, ea a renunțat cu Chlumec nad Cidlinou din liga a treia.

„Sunt teribil de dezamăgit că am renunțat la cupă miercuri. Trebuie să ne pregătim să jucăm un joc complet diferit împotriva lui Pilsen. Vom dori să jucăm același lucru ca și cu Jablonec, să împingem foarte mult într-un număr mare de jucători și să avem o fază de tranziție rapidă, pe care am făcut-o împotriva lui Jablonec.Doar aceeași rețetă și să ai succes până la urmă ”, antrenorul Nádvorník a amintit o victorie senzațională de 4-0 în weekendul trecut. au pierdut doar zece meciuri o dată.

„Câștigarea Spartei a fost o mare recompensă pentru jucători. Am fost pe ultimul loc după Karviná în ultima etapă, așa că este minunat să avem nouă puncte acum.Cred că boemii vor fi un bun adversar și vom lupta pentru puncte ”, a spus antrenorul lui Liberec, Hoftych. .

Mai mult, nu vor lipsi importantul mijlocaș Vacek, care a servit penalizarea cartonașului roșu în duelul cupei împotriva meciurilor.

„Liberec este o echipă de top din țară.Oriunde le veți confrunta, este întotdeauna un rival dificil “, a spus antrenorul de origine Hašek. “Cu siguranță, slavii nu vor lipsi de încredere, dar așteptăm cu nerăbdare meciul.” gestionat de tunul rus Komlichenko.

Conform rapoartelor din patria sa, acesta nu ar fi trebuit să fie disponibil pentru antrenorul Weber, deoarece finalizează transferul la CSKA Moscova.Slovácko este o echipă ofensivă, cu o presimțire puternică pe terenul de acasă, așa că trebuie să fim cât mai concentrați și activi din primul minut “, a declarat antrenorul Weber Mlada Boleslav.

euforia avansului în Liga Campionilor. Praga Slavia, care așteaptă Barcelona, ​​Dortmund și Inter Milano în competiția de elită, se vor confrunta cu Opava, care nu a cedat niciodată în liga înaintea pauzei naționale.

„Întotdeauna spun că nu există nimic mai vechi decât succesul de ieri. Mă bucur că am făcut-o (avans la LM), dar când jucăm în Opava, nimeni nu își va aminti ce am făcut înainte.Trebuie să gestionăm Opava și să câștigăm acolo “, a declarat antrenorul slav Trpišovský.

Opava, pe de altă parte, a eșuat de cinci ori la rând; Are cel mai rău concurs ofensiv și defensiv, cel mai recent a pierdut 0: 4 la Pilsen.

„Ceea ce am arătat în Pilsen a fost rău. Trebuie să fim mai agresivi și mai puternici. Sperăm că ne va ajuta și cu victoria în Cupa săptămânii, deși acum avem o echipă absolută de top din liga cehă.Cred că ne vom bate cu el la maxim “, a spus antrenorul lui Kopecký de la Opava.

Al optulea eveniment din liga încheie un meci interesant pentru antrenorul Jílek: a venit la Sparta înainte de sezon tocmai de la Olomouc, unde a lucrat cu succes în ultimii patru ani. / p>

“Este, desigur, mai specific pentru noi”, a spus Saňák, asistentul lui Jílek. „Am antrenat jucători Sigma, suntem aproape de ei și am fost în cabină acum câteva luni. Așteptăm cu nerăbdare să-i vedem și pe membrii echipei. Sigma are puterea sa. Ca orice adversar, Sparta nu are cum să piardă, el poate juca mai relaxat aici. ”Sparta este îngrijorată, pierzând două din ultimele trei partide de ligă și nu în ultimul rând datorită grevei judecători care au cedat fotbaliștilor Liberec 1: 3.Cu toate acestea, ea câștigă la Letná, de trei ori la rând, reușind acest lucru cu zero.Acum vorbesc despre a avea probleme după meciurile nereușite din Liberec și Boleslav, dar mai au un cadru puternic și larg pentru a schimba ceva ”, își dă seama antrenorul lui Látal de la Olomouc. Guélor Kanga, care a ratat ultimele două meciuri și își sărbătorește ziua de douăzeci și noua aniversare duminică? (0: 4), Ostrava ar dori să se bazeze pe triumful asupra lui Slovácko.

Vor fi antrenorii antrenorului de bord să atragă o serie în fața fanilor lor pentru unsprezece victorii?

este o luptă a treia cu a patra, este important să corectăm meciul de la Příbram.Nu am făcut-o într-un fel, așa că trebuie să le arătăm fanilor într-o lumină diferită. Desigur, vreau să cred că a fost o excepție. Trebuie să avem o abordare complet diferită acasă “, a declarat Consiliul.

„ Nu am avut succes în Jablonec în sezonul trecut. Dar, pe de altă parte, am reușit să-i batem acasă (nota 1: 0), așa că putem reuși împotriva lor ”, asistentul de la Ostrava, asistentul Somberg, a arătat că Ostrava a pierdut 0: 2 și 0: 4 în Jablonec. >

În general, Jablonec nu a cedat de treisprezece ori acasă în Liga Baník. „Cred că vom performa optim, vom rupe seria și vom aduce câteva puncte.Meciul cu Slovácko a arătat că încrederea în sine a echipei a crescut parțial ”, a adăugat Somberg. a înflorit întreaga Boemie de Sud, care este anul acesta nou venit în liga din acest an. În prezent, el discută cum să rupem o serie de trei înfrângeri la rând.

„Sper că suntem gata să anulăm acele înfrângeri. Ceea ce este important este să încetăm să facem greșeli, deoarece spectacolele nu au fost rele.Cred că îl vom despărți în acest meci și vom obține în final cele trei puncte dorite acasă “, a declarat antrenorul lui Horejš, de la Ceske Budejovice. Ne-am ajutat foarte mult în săptămâna meciului de cupă, pe care l-am reușit atât în ​​rezultate, cât și în principal în joc, cu schimbări în linie. Extinde posibilitățile cu compoziția echipei.Nu ne așteptăm la nimic simplu, dar vom merge în Boemia de Sud pentru a înscrie puncte ”, a spus asistentul Zlín Kameník. p>

“Va fi o luptă pentru viață împotriva Karviná și trebuie să câștigăm”, a spus antrenorul de acasă Hejkal, a cărui echipă ar dori să părăsească ultimul loc în tabel. și vor primi a doua victorie în sezon?Am reușit și un meci de cupă, două victorii în câteva zile vor aduce cu siguranță beneficii psihicului echipei “, Straka speră pentru varianta numărul doi.