Fotbal

Zvonuri, suișuri și coborâșuri pentru Clausura 2020 din Liga MX: América și Monterrey văd deja schimbări

Apertura 2019 s-a încheiat cu campionatul Monterrey, iar fotbalul cu sobă continuă să fie fierbinte la două săptămâni de la începerea Clausura 2020.Mai multe echipe au închis unele semnături, iar altele încă își mișcă piesele pentru a-și consolida șabloanele.

Fără îndoială, ziua a fost jucată de Martín Cauteruccio și plecarea lui de la Cruz Azul, cu toate acestea, Águilas și Rayados încep deja să vizualizeze mișcările, în fața închiderii 2020.

Aici în BRAND Bineînțeles, vă vom lua pe parcursul zilei toate zvonurile, ascensiunile și coborâșurile echipelor din Liga MX.

Carlos Izquierdoz ar fi căutat de Rayados

< p> Concursul tocmai s-a încheiat pentru Rayados de Monterrey, iar gașca pare să-și pună mintea pe asamblarea personalului său, în căutarea campionatului de două ori.

Acum, din Argentina, în special de Mijlocul rețelei TyC Deportes transcende că Carlos Izquierdoz se află în vizorul actualului campion mexican.Exilența lui Santos Laguna este în negocieri pentru creșterea salariului cu Boca Juniors; situație care, dacă nu este dată, ar deschide ușile celor din Nord pentru a-și solicita serviciile.

Leonel López nu va continua în America

Mijlocașul mexican va părăsi El Nido în 2020. Cu mai puțin de 300 de minute la deschiderea din 2019, López nu intră în planurile entității azulcrema cu care se confruntă închiderea.Destinația sa ar putea fi în San Luis sau Toluca, deoarece Diavolii Roșii sunt proprietarii scrisorii sale.

Johan Vázquez va ajunge la Pumas

Fundașul tinerilor mexicani, Johan Vázquez, a anunțat că va părăsi Rayados de Monterrey după campionatul Apertura din 2019 și al său O nouă destinație ar fi Pumas de la UNAM pentru turneul Clausura 2020, unde încearcă să adauge minute în Prima Divizie.

Germán Conti ajunge la Atlas

Pictura Rojinegro a făcut oficial sosirea fundașului în vârstă de 25 de ani oficial.Argentinianul nu a jucat un singur meci în sezonul 2019-2020 din cauza unei serii de accidentări.

Martín Cauteruccio este prezentat cu Estudiantes de la Plata

Atacantul uruguayan, Martín Cauteruccio, a fost prezentat luni cu Estudiantes de la Plata din Argentina, fostul jucător de la Cruz Azul nu va mai continua la La Maquina pentru Clausura 2020 din Liga MX.

El Pincha lo El a făcut-o oficială prin rețelele sale de socializare și a fost prezentat de argentinianul Juan Sebastián Verón, președintele clubului argentinian.

Eduardo Herrera și David Cabrera vor merge la San Luis

Memo Vázquez ar căuta să utilizeze serviciile atacantului Necaxa, cu care a ajuns în semifinalele Apertura 2019, și a mijlocașului Puma, potrivit ziarului Reforma.Negocierea pentru Herrera ar fi complicată, deoarece ar trebui să se întâlnească cu Rangerii scoțieni.

Edgar Méndez s-ar întoarce în Spania

Morelia și Atlasul s-ar fi apropiat de Cruz Azul să-l angajeze pe atacant, dar Mașina ar fi cerut câteva milioane pentru jucător, iar acum, potrivit Cadena SER din Spania, Alavés ar fi ridicat mâna pentru a prelua serviciile berbecului de batere.