Hochei pe gheata

Slap în Belfast. Ce sa întâmplat? Probabil totul, a spus Hudáček în Liberec

„Ne pregăteam pentru un rival neplăcut, dar el ne-a depășit așteptările, mai ales în a doua perioadă. Judecătorii au renunțat la anumite lucruri, dar nu putem face scuze. Trebuia să câștigăm aici ”, a spus antrenorul Patrik Augusta. Într-un duel plin de faulturi, derapaje și excludere, White Tigers nu a reușit să conducă o singură dată. De două ori rivalii lor, dar în cele din urmă au căzut.Justin Peters, un portar canadian, care a avut o premieră provocatoare în tricoul lui Liberec din Belfast, i-a protejat de o alocare de goluri și mai mare. „Ce s-a întâmplat cu jocul nostru? Probabil totul. Nu vreau să scuz pentru o călătorie lungă sau pentru zbor în ziua meciului. Doar că nu am putut să-l facem hochei ”, Hudáček nu căuta scuze. „Ar fi trebuit să-i învingem cu jocul nostru, nu cu cel pe care au fost nevoiți să-l facă. Am jucat ce și-a dorit adversarul și a părut. ”

Echipa Belfast Giants, cu aproape trei mii de fani zgomotoși, a venit la Liberec cu un joc foarte puternic.În timp ce se putea aștepta, Tigrii Albi au fost puțin surprinși. „Cred că judecătorii au eliberat-o un pic. Ambele părți au văzut că își pot permite, și atunci părea să pară. Unele lovituri au fost legate de răni “, a declarat Libor Hudáček. „Am jucat deja ceva împotriva rivalilor exotici similari. Nu pot câștiga meciuri cu un astfel de hochei clasic. Trebuie să se ajute reciproc în acest fel și au lucrat împotriva noastră. ”

Pierderea lui Belfast este neplăcută pentru Liberec, de asemenea, deoarece Liga Campionilor construiește clubul foarte sus și vrea să meargă cât mai departe. Acum, jucătorii trebuie să facă achiziții rapide, deoarece puternicul suedez Luley va fi pe gheață la ora 15.30 sâmbătă.În meciul de deschidere, câștigătorii Ligii Campionilor din sezonul premiera 2014/15 s-au împiedicat senzațional cu un alt nou venit la competiția din Augsburg, Germania, căreia i-a pierdut acasă 2: 3 după raiduri separate.

„În ultimii ani au jucat foarte mult în Suedia, așa că nu este nimic ușor de așteptat. Sper că va fi clasicul hochei modern. Trebuie să îmbunătățim, să împingem mai tare în poartă și, cel mai important, să jucăm fără excludere ”, spune atacantul Hudacek. „Acum ne vom distra bine și ne vom da în jocul următor.”