Hochei pe gheata

Testul jucătorilor de hochei Budejovice: succes cu Linc și pierdere la Khabarovsk

În primul turneu al Cupei Motor, Khabarovsk i-a împins pe austrieci în sus după atacuri, apoi a venit meciul dublu-boem de sud. Față de Linz, echipa EBEL, au fost cei mai buni în pregătire și au marcat trei puncte pentru o victorie cu 4-0.

„Ca echipă am jucat un meci bun. A fost unul dintre puținele meciuri pregătitoare în care am reușit cu toții să jucăm timp de șaizeci de minute ”, a lăudat antrenorul principal al motorului, Václav Prospal. Amur Khabarovsk de la KHL a confirmat încă din primele minute că a fost favoritul meciului. El a decis doar câștigul său în a doua perioadă.

„Nu am dat nicio performanță suplimentară. În ceea ce privește ofensiva nu a fost, nu am creat multe șanse.Este greu de spus dacă a fost un rival sau pentru că am rămas fără suc după duelul de miercuri ”, a spus Prospal. puterea joacă cinci-trei. „Într-un fel a fost vorba și despre primul gol marcat, ceea ce am putea oferi dublu avantaj numeric. Dar nici nu am reușit să atingem obiectivul, ceea ce este greșit ”, a reproșat antrenorul. „În anumite momente, am fost regăsiți.Cu siguranță nu au fost mai buni pe tot parcursul meciului, dar a existat o anumită diferență ”, a spus Prospal. “Cred că s-au antrenat sută la sută mai bine în acest an decât au avut atunci când mergeau în ritm, iar apoi s-a reflectat în meci”, a amintit Prospal meciul de anul trecut, când Motor a câștigat 4: 2.

În ambele meciuri ale Cupei Cehiei, echipa České Budějovice a fost practic în aceeași linie, cu o singură schimbare în liniile de atac. „Am lipsit unii jucători, nu putem spune dacă vom sări împotriva lui Třebíč în aceeași compoziție.Am câțiva tipi în echipă care ar trebui să ia antrenamentul ca un meci pentru a demonstra că greșesc ”, a subliniat Prospal. El a ținut un cont curat și a primit o oportunitate împotriva lui Khabarovsk. “S-a descurcat foarte bine în ambele cazuri”, a recunoscut antrenorul principal. Cu toate acestea, nu este sigur dacă va începe ca lider în etapa de deschidere a ligii. „Probabil că nu este un alt meci.Acum este important să ne antrenăm bine. ”

Motorul a jucat opt ​​meciuri în pregătire, bucurându-se de victorie doar de trei ori – și întotdeauna pe gheață de acasă. “La începutul săptămânii vom avea teste fizice, apoi vom merge cu toții spre prima rundă a Ligii împotriva lui Trebic”, a concluzionat Vaclav Prospal. České Budějovice îl va deschide acasă pe 11 septembrie.