Hochei pe gheata

Třinec a intrat în Liga Campionilor pierzând în Lahti, Hradec dezamăgit la Cardiff

Třinec, campionul extraterestru domnește, a avut un avantaj semnificativ la împușcare în meci, trăgând 45 de lovituri între stâlpi, în timp ce doar douăzeci și patru dintre ei au împușcat la Patrik Bartošák. Aron Chmielewski ar fi putut înscrie imediat, dar nu a reușit.

În minutul 25, Vladimír Dravecký a ștanțat bastonul, dar Martin Adamský a eșuat puțin mai târziu. Și chiar și atunci când Juhamatti Aaltonen nu a putut să deschidă un cont de fotografiere, statutul de apărare era încă valabil după al doilea act. Björninen, după 52 de secunde în avantaj numeric, a depășit spațiul dintre Bartošák și echipa gazdă.Au avut cea mai mare parte la 50:28, când Topi Jaakola a faultat, dar portarul Tomi Karhunen l-a depășit pe Matěj Stránský într-un duel în duel.

„Echipa a făcut o performanță cinstită; altruist. Din acest punct de vedere, nu îmi pot reproșa nimic. Am decis prima perioadă, când am avut o șansă, ar trebui să conducem cu două sau trei goluri. Am putea să urcăm pe cal și să ducem meciul la un final victorios. Astăzi pur și simplu nu am schimbat șansele. Au existat raiduri unice, o lovitură de pedeapsă, dar productivitatea era slabă. Acolo trebuie să căutăm greșeli, trebuie să lucrăm la asta ”, a declarat asistentul antrenorului Třinec, Marek Zadina.Însă la scurt timp după ce duelul a ajuns în a doua repriză, au încasat de două ori în 53 de secunde, ceea ce s-a dovedit fatal. Blair Riley. Mai puțin de un minut mai târziu, rândul lui Mike McNamee a fost finalizat, iar atunci când Devils Charles Linglet a adăugat al treilea hit la începutul minutului 46, i s-a părut rău cu Mountfield. Căderea a venit târziu – Tomáš Vincour a lovit puterea cu două secunde înainte de final.