Facilitatea este oferita pe o gama larga de piete sportive, dar nu acopera toate pietele, optiunea permite atat pariuri pe acumulatori, cat si pariuri unice, precum si in joc si in pre-meci.
In ciuda furnizarii unui numar imens de piete de pariuri live si a acoperirii unei serii masive de optiuni de pariere, 22Bet nu are nicio optiune pentru o caracteristica de streaming in direct, care ar permite puntorilor sa plaseze pariuri in timp ce vizioneaza evenimente transmise in timp real direct pe site. Aceasta optiune ar putea fi foarte utila pentru plasarea pariurilor suplimentare sau utilizarea facilitatii sale de vanzare a pachetelor de pariuri in timp ce face naveta prin tren, autobuz sau taxi.

Cu radacinile companiei sale de holding plantate in siguranta in industria cazinourilor virtuale, cu compania sora, 1XSlots, un furnizor de divertisment online specializat in cazinou, 22Bet se mandreste in mod natural cu un salon masiv de cazino.

Biblioteca de jocuri de cazino include peste 3000 de jocuri de masa si sloturi virtuale fortate de la peste 60 de furnizori de software online de top, precum Amatic, GameART, BetSoft, Endorphina, Elk Gaming, Thunderkick, NextGen Gaming, Rival, Microgaming si jocuri 1X2.

Acest lucru ii lasa pe pasionatii cazinourilor in pozitia de invidiat de a avea acces la o oferta aproape nesfarsita de divertisment de cazinou online de inalta calitate. Biblioteca de jocuri de cazino prezinta selectia de titlu in urmatoarele categorii usor de identificat, convenabil pre-sortate: Popular, Toate, Sloturi, Jackpot, Jocuri de masa, Poker si Preferinte.

Toti jucatorii entuziasmati de jocurile de masa traditionale ale cazinourilor vor dezvolta rapid o noua destinatie favorita pentru a-si exersa meseria dupa ce au experimentat un salon excesiv de divertisment in cazinou in direct de 22Bet.

Principalii operatori din industria de divertisment a cazinourilor online au experimentat recent ca puterea diviziei lor de Casino Live a devenit un factor important de realizare a succesului operational. In acest aspect, 22Bet se mandreste in prezent cu una dintre cele mai bune oferte posibile, cu jocuri care acopera o gama masiva de jocuri clasice de masa clasice traditionale si cu fiecare tip de joc oferind multiple variante populare, precum si nisa.