Liga Campionilor

O mare revoluție cusută. Ceea ce a adus Slavia în Liga Campionilor

Chiar dacă peripeția a continuat parțial, tricourile cusute au început să scape de murdărie. Sub titlul de antrenor Squint 2017, după antrenorul Trpisovsky Cup 2018 și dublu 2019, plus sfertul final al Ligii Europene. Vârful s-a produs miercuri înainte de miezul nopții. Este timpul să punctăm cele cinci motive principale pentru marea revoluție care a readus Slavia în Liga Campionilor.

1. bani chinezi

“Anul viitor vrem să jucăm cupe, în termen de doi ani pentru titlu”, a spus cu îndrăzneală șeful Tvrdik când primii bani de la compania bogată CEFC au venit în club. Slavia datorează capitalul chinez pentru salvare, jucători excelente și succes.Doar primăvara trecută a avertizat că nu totul este destul de stabil: CEFC a intrat în probleme serioase, iar clubul a fost nevoit să preia CITIC, din noiembrie dețin majoritatea acțiunilor Sinobo Group.

2. Chimie internă

Condiția de bază pentru succes. Slavia a reușit să creeze un mediu sănătos în interiorul clubului, care nu irită picioarele. Este unită, poate înfrânge emoțiile și nu este înnebunită de succes. Și că au existat! Nu este surprinzător, când clubul, într-un documentar unic despre anul trecut, a lăsat fanii să se uite în culise, a ales titlul Total Sezon.Titlul, cupa, sfertul de finală al Ligii Europene cu Chelsea, acum o altă meta. De ce este posibil brusc?

Tot pentru că Tvrdík, un om fără trecut de fotbal, se poate înconjura de oameni capabili și ascultă. Chiar și Slavia este adesea dezbătută, dar pentru a găsi o soluție: ambițiile indivizilor se dau deoparte. Chiar și în cabină, pe care antrenorul Trpisovsky cu asistenții îl poate înveseli cu măiestrie.

3. Strategie

întâmplător, înainte de sezon îngrijorat dacă Slavia juca? Ea a lansat mijlocașul productiv Stoch și elegantul tracker Deli și l-a pierdut din greșeală pe Ngadeu, pe care a stat întreaga defensivă.Secția sportivă condusă de regizorul Jan Nezmar face o treabă grozavă. Aproape fiecare transfer slav este un hit, poate că nu numai autostrăzitorii Pokorný și (până acum) Rumun Băluta au reușit. O bună judecată a fost demonstrată și de conducerea superioară, care a înlocuit un antrenor de succes Šilhavý în urmă cu un an și jumătate și a pariat pe Trpišovský. Curajul plătește.