Pariuri

Liga Uefa Națiunilor: Secretele Ligii Națiunilor: cine poate fi rivalii Spaniei?

Liga Națiunilor UEFA este deja aici și cu ea un campion european la fiecare doi ani și un nou mod de a merge la faza finală a Campionatului European, deoarece câștigătorii fiecăreia din cele patru ligi sunt face cu pașaportul pentru Euro.

Tragerea de miercuri la Lausanne va distribui celor 54 de echipe naționale împărțite în patru divizii în funcție de clasificarea în funcție de coeficientul după încheierea etapei anterioare a Cupei Mondiale 2018. Se va juca în șase zile între septembrie și noiembrie al acelui an, folosind datele rezervate prietenilor din calendarul internațional.

Pentru UEFA, calendarul internațional a rezervat date pentru prea multe amicale, unele lipsite de interes.Competiția, cu Spania în fruntea seriei, va avea patru niveluri, iar în 1 vor fi selecțiile cu cel mai înalt clasament, care vor fi distribuite în patru grupe, ai căror câștigători vor juca faza finală (semifinală și finală) între 5 și 9 din Iunie 2019, în timp ce ultimele vor fi retrogradate în Liga B.

Ligile Națiunilor A și B vor include patru grupe de trei echipe, în timp ce C va avea două din trei și două din patru, și D patru din patru selecții. În fiecare ligă, câștigătorii grupului vor urca și ultimul

va coborî pentru următorul turneu care va fi jucat în 2020.Clasificarea generală a Ligii Națiunilor va determina componența tobelor pentru următoarea remiză a Eurocupului.

Calificările pentru Eurocup 2020 se vor disputa între martie și noiembrie 2019. Cele 54 de selecții vor fi împărțite în zece grupuri Câștigătorii și secundele vor intra în faza finală a celor 24 de seturi. Restul de patru vor părăsi așa-numitele „playoff-uri” ale Ligii Națiunilor pariuri sportive fotbal, care se va disputa în martie 2020.

După Cupa Mondială, Liga Națiunilor va începe să joace, apoi va strânge grupurile la calificarea pentru Eurocup care va fi jucată în 2019. Când vom finaliza această fază, vor veni play-off-urile

, iar cele mai bune echipe ale Ligii Națiunilor care nu au câștigat locul le vor juca.UEFA va face o vânzare centralizată a drepturilor de televiziune ale Ligii Națiunilor, iar meciurile se vor juca conform conceptului „săptămânii fotbalului” pentru a permite fanilor să urmărească mai multe jocuri și mai multe echipe în acțiune.

Acesta va fi remiza și acestea sunt posibilele rivale ale Spaniei

Bombo 1 Germania, Portugalia, Spania și Belgia

Bombo 2 Franța, Anglia , Elveția și Italia

Bombo 3 Polonia, Islanda, Croația și Olanda

Etapa grupelor se va juca la datele duble rezervate selecțiilor din lunile septembrie octombrie și noiembrie din 2018, lăsând două date gratuite pentru amicale. Faza finală a fiecăreia dintre diferitele ligi se va disputa între 5 și 9 iunie în loc să desemneze.

Nu mergeți la Eurocupul 2020 nu va fi ca înainte; nu cu formatul până la data cunoscută. Începând cu septembrie 2018, va începe o nouă etapă în ceea ce privește etapele de clasificare a selecției. Cel puțin la nivel european. În 2018 începe o nouă competiție, Liga Națiunilor, și cu ea un nou format pentru a obține un bilet direct la următorul Eurocup.

Vor fi două căi, două căi de a merge la întâlnirea continentală. Fie prin intermediul Ligii Națiunilor menționate, fie prin faza de calificare aproape la fel cum știam până acum.

Două modalități, două competiții. 55 de selecții pentru 24 de locuri. În LEGEA NAȚIUNILOR vor fi patru divizii. În primele două (A și B), 12 selecții împărțite în patru grupuri de trei selecții.În ultimele două, una cu 15 selecții distribuite într-un grup de trei și trei din patru (C) și alta cu 16 selecții distribuite în patru grupuri de patru (D).

Etapa grupelor din aceste patru divizii se va juca pe șase date: două în septembrie, două în octombrie și două în noiembrie. Meciuri de tură. Din rezultatul acelei faze, primii clasificați din grupele fiecărei divizii trec la propriul playoff (un playoff pentru grupa A, altul pentru B, altul pentru C și altul pentru D). În plus, primii vor urca de la diviziune la următoarea Ligă a Națiunilor, iar ultimii vor coborî din diviziune.

La sfârșitul etapei de grupă și a playoff-urilor – care nu sunt contestate-, va începe a doua competiție: faza de clasificare TRADIȚIONALĂ.Vor fi 5 grupe de 5 echipe și 5 grupe de 6 echipe.

Primele două clasificate în cele zece grupe ale FASEI DE CLASIFICARE TRADIȚIONALĂ vor primi un loc direct pentru Campionatul European . Una pentru fiecare divizie, una pentru fiecare câștigător al playoff-ului corespunzător, care va fi jucat în martie 2020.

Dacă vreo echipă s-a calificat pentru playoff-ul LEAGUE OF THE NATIONS a avut deja a obținut un loc pentru Eurocup prin FAZA DE CLASIFICARE TRADIȚIONALĂ, el va renunța la locul în playoff la următoarea echipă cu cea mai bine clasată în faza grupelor din LEAGUE OF THE NATIONS.Cei patru câștigători ai playoff-ului vor păstra cele patru locuri rămase ale Eurocup-urilor.

Miercuri, prin clasamentul UEFA, a fost anunțată cum vorfi Superbet rezultate formate cele patru divizii ale LEAGUE OF THE NATIONS care va începe în septembrie 2018. Ne amintim că în aceste divizii cele patru selecții care sunt ultimele în grupurile lor respective vor descinde, iar cele patru care rămân primele se vor ridica din diviziune.

Cea mai mare confuzie vine cu calendarul. În primul rând, se va juca faza grupelor din LEAGUE OF THE NATIONS (septembrie-noiembrie 2018). În al doilea rând, va fi jucată FASA DE CLASIFICARE TRADIȚIONALĂ (martie noiembrie 2019).În mijlocul acelei faze, se va juca playoff-ul primei divizii din LEAGUE OF THE NATIONS (iunie 2019), în care va fi decis doar campionul competiției și nu unul dintre cele patru locuri care vor rămâne până atunci pentru a acorda. Campionatul European În cele din urmă și odată cu FASA DE CLASIFICARE TRADIȚIONALĂ finalizată, se va disputa playoff-ul din cele patru divizii ale LEAGUE OF THE NATIONS, unde se vor cunoaște că ultimele patru locuri vor juca Eurocup.

Pentru următoarea ediție, echipele campioane ale fiecărei grupe vor urca în diviziune, iar cel mai rău va coborî.