Pariuri

Nu sunt nimic, sunt muzician. Cum rezistă fostul rege al spurts acuzațiilor de dopaj

El a fost regele navetelor în masă.

Similar cu Mario Cipollini sau Mark Cavendish din vremea sa.

Când pelotonul a ajuns la ultimii metri ai scenei plate și a apărut în cap , era clar că va câștiga.Nu a avut rost să parieze împotriva lui.

În cei optsprezece ani de carieră ciclistă profesională, s-a bucurat de victorie de 156 de ori. A stăpânit monumentalul clasic Milano-San Remo, 22 de etape pe Giro-ul italian, 20 de etape pe Vuelta spaniolă și 6 pe Turul Franței.

În acele zile, el era cel mai rapid, mai inteligent și, de asemenea, cel mai puternic.

Și poate că și el a înșelat.

Numele lui Alessandro Petacchi a apărut marți pe lista bicicliștilor suspecți din infama operațiune Aderlass.

Se adresează Unibet să investigheze cazul doctorului Mark Schmidt și al mai multor membri ai familiei sale.

Schmidt a lucrat odată ca medic de echipă în Gerolsteiner și Milram.El a fost acuzat că a colaborat la doping cu Bernard Kohl ( Regele Munților în Turul din 2008 ), dar a fost în cele din urmă iertat.

El a fost, de asemenea, medic pentru nenumărați schiori clasici care erau deja blocați în plasa de dopaj. Operațiunea Aderlass implică 21 de sportivi din cinci sporturi diferite și opt țări diferite.

Printre aceștia s-au numărat bicicliștii austrieci Georg Preidler și Stefan Denifl, care s-au înscris pentru dopajul sanguin.

Au fost adăugate încă cinci nume în ultimele patru zile.

Mulțumim lui Petacchi și marilor nume.

Exact asta îmi amintesc în acea noapte

În timp ce Schmidt rămâne în închisoarea germană, ancheta în cazul său este încă în viață.Lumea ciclismului a fost lovită din nou duminică, când un alt cunoscut foști bicicliști, Danilo Hondo, a mărturisit că dopează sângele.

Turul Franței “, a recunoscut el într-un interviu acordat postului german ARD. „Era în 2011 și îmi amintesc exact în acea seară. Am avut un moment slab și am făcut cea mai mare greșeală din viața mea când am fost de acord. ”

El a plătit apoi dr. Schmidt treizeci de mii de euro timp de doi ani pentru co-dopaj.

Când totul a ieșit duminică, Honda a fost imediat demis din funcția de antrenor al Federației Elvețiene de Ciclism.

Condimentat este că Hondo a fost cel care a arătat cel mai mare pește de până acum, care a rămas blocat în rețeaua anchetatorilor.Pentru Petacchi.

Au petrecut două sezoane împreună la Lampre în 2011-2012. Aici, Hondo a acționat ca un șofer de spurt pentru partenerul său mai faimos.

Și nu numai asta.

În acel moment, au concurat împreună cele mai multe rase, trăind împreună de nenumărate ori de nenumărate ori. Au fost apropiați unul de celălalt nu numai pentru că s-au născut la doar o zi distanță. Petacchi, 3 ianuarie 1974, Hondo o zi mai târziu.

Au fost atât de apropiați unul de celălalt încât este surprinzător faptul că Hondo l-a trădat pe Petacchi.

Potrivit Corriere della Sera și Le Monde tocmai confirmase legătura dintre Schidt și Petacchi cu Hondo.

„Mereu am crezut că Danilo este un prieten. Chiar ne-am urat la mulți ani acum câteva luni.Nu pot să înțeleg de ce minte așa “, Petacchi se enervează.

Ar fi trebuit să primească dopaj de sânge în 2012 și 2013. În momentul în care se afla deja în retragere, a reușit să câștige trei etape la Bayern Rundfahrt. .

„Nu am avut niciodată transfuzie de sânge. Nu înțeleg de ce apare numele meu în documentație “, a declarat italianul de 45 de ani pentru Corriere della Sera după etapa a patra din Gira, pe care a comentat-o ​​pentru televiziunea italiană. „Abia când am pariuri online aflat de la tine că tipul acesta, Mark Schmidt, a fost medicul echipei lui Milram când am călărit după el. Poate s-a ocupat de bicicliști germani, habar n-am. Nu l-am văzut sau întâlnit niciodată.Nu am fost niciodată la biroul său din Germania sau oriunde altundeva. ”

De îndată ce a răspuns la câteva întrebări pentru reporteri, s-a îndepărtat și și-a închis telefonul. De atunci nu a mai dat nicio explicație.

El nu este un sfânt în sine.

El a avut o pedeapsă în trecut. La grajdul Milram, unde a lucrat în perioada 2006-2008, i s-a acordat o pauză pentru utilizarea salbutamolului, un medicament împotriva astmului renumit de Chris Froome.

pe care le poate folosi.

Încă șase bicicliști?

Dar italianul nu este singur, al cărui nume i-au publicat anchetatorii în ultimele zile.Miercuri, au fost anunțate alte trei nume care apar în Operațiunea Aderlass.

Pe lângă Petacchi, Borut Božič din Slovenia, care și-a încheiat cariera anul trecut, precum și Kristijan Durašek și Kirstijan Koren sunt încă activi în dopajul sângelui. </”Pe baza informațiilor primite de la autoritățile de aplicare a legii, cei patru călăreți au fost acuzați de încălcări ale regulilor antidoping”, a declarat Uniunea Internațională pentru Ciclism într-un comunicat.

UCI face referire la rezultatele anchetei. Autoritățile austriece, care verifică informațiile obținute în timpul inspecțiilor caselor și operațiilor în cadrul operațiunii Aderlass din februarie.

În timp ce Koren și Božič urmau să trișeze în 2012-2013, Durašek ar fi trebuit să facă parte din dopajul sângelui în urmă cu doi ani. >

Božič lucrează acum ca director sportiv al Bahrainului Merida, pentru care Koren concurează pe Giro.Durašek începe din nou în jurul Californiei pentru echipa Emiratele Arabe Unite.

Așa că începe. El a inceput. Niciunul dintre ei nu face deja parte din cele două curse menționate. Toți au fost suspendați de echipele lor până la sfârșitul anchetei.

Se spune că aceasta va dezvălui alți șase bicicliști din fraude.

Cine va fi următorul?

Mai multe informații aici: Mai Mult