Pariuri

Salcia mulțumită: cele patru goluri ale lui Sparta sunt grozave, Brabec a jucat cel mai bun meci

Se speculează că Vrb este un posibil candidat pentru un post vacant în Sparta. Dar acum nu o rezolvă la sfârșitul sezonului. A trebuit să-și discute echipa după o înfrângere crudă de weekend în Slavia (1: 3), care cel mai probabil l-a oprit pariuri sportive online de la apărarea titlului.

Împotriva lui Sparta, o altă echipă părea să joace. Mult mai activ, mai îndrăzneț, mai agil. Implementarea lui Joel Kayamba ca jucător de subspecie a ajutat foarte mult.

“Avem câțiva accidentați și am vrut să grăbim jocul înainte cu Joel, pentru că nu ne-am descurcat prea bine în acest sens în meciurile anterioare, faza noastră de tranziție a fost dificilă.Cred că a fost mult mai bine de data aceasta și Kayamba a contribuit mult la asta “, a spus Vrba.

Pilsen lipsește în continuare Ubong Ekpai, care a fost supus unei intervenții chirurgicale la menisc și nu va juca în Betano acest sezon. Anul s-a încheiat și pentru Roman Procházka, care și-a întins ligamentele în timpul antrenamentului. Alături de Lukáš Hejda, descendenții spartani Jakub Brabec au avut din nou șansa și au jucat aproape fără cusur.

“Se întâmplă adesea ca jucătorii să se prezinte împotriva fostului lor club. Până acum, probabil că și-a făcut cea mai bună performanță în timp ce era aici.Înainte, nu a jucat prea multe în Turcia (Rizespor), fiecare meci este important pentru el acum “, a spus el la adresa fundașului mijlociu în vârstă de 26 de ani, care este oaspete de la Genk la Pilsen.

Dar Vrba a găsit încă un ușor negativ. Pe vremea rece de miercuri seara, „doar” mai puțin de nouă mii de fani și-au găsit drumul spre stadionul Pilsen. Vizită slabă la condițiile locale în cazul unor adversari la fel de atrăgători. “Probabil că nu putem fi mulțumiți de asta, ar trebui să fie vândut pe online case de pariuri Sparta”, a spus el.

Preferă să lase altora sfaturi cu privire la viitorul suprastructurii pentru următorii ani. „Nu vreau să evaluez sistemul, oamenii competenți de la sindicat sunt responsabili de asta.Înțeleg că împreună cu sponsorii vor să întindă sezonul astfel încât fotbalul să se vândă mai bine “, a meditat el.