Pariuri

Speranța Cupei Liberec este vie. Totul este încă departe, spune Potočný

Câștigarea în Ostrava a fost o prioritate în Liberec. Locul cinci poate însemna un bilet la scena europeană. Dar nu trebuie.

„Este posibil să fi făcut un pas cheie către Cupa Europei. Imediat după ce a pierdut în fața lui Sparta, un singur lucru a rezonat în cabină: victoria asupra lui Baník. Și ne bucurăm că am reușit să o facem pe teren “, a declarat antrenorul Liberec Zsolt Hornyák. „Dar tot nu înseamnă nimic și va fi foarte important să o confirmăm cu Pilsen. Echipa este modestă și intenționată, ne case de pariuri licentiate in Romania gândim deja la următorul meci. ”

Pentru ca Liberec să ajungă în Europa, trebuie îndeplinite mai multe condiții: 1. Va rămâne pe locul cinci cu cel puțin actualul punct de conducere.Nu va fi ușor, deoarece acuzațiile lui Hornyák se vor confrunta duminică cu un meci pe teren propriu cu al doilea Pilsen și în ultima rundă a derby-ului de la Jablonec. Ostrava joacă acasă cu Slavia urmând titlul și se termină în Pilsen.

2. Săptămâna viitoare, Ostrava va pierde în finala cupei de acasă cu Slavia. Dacă Baník câștigă cupa, ar fi sigur de cel puțin a treia rundă preliminară a Ligii Europene și Liberec nu va juca pentru Europa. 3. Dacă punctele 1 și 2 sunt îndeplinite, echipa din Boemia de Nord așteaptă în continuare o remiză cu cea mai bună echipă din grupa de suprastructură mijlocie (Mladá Boleslav sau Zlín). Abia prin victorie drumul spre Europa conduce.

Trecerea pe locul cinci al ligii în meciul ploios de marți de la Ostrava a fost asigurată de Liberec în 86.minute pentru stop Kamso Mara, care a marcat pentru lovitură de colț, dar a făcut o intervenție spectaculoasă.

„Am fost la Ostrava pentru a câștiga. Ne-am spus că ne aflăm în al treilea din toate cele bune și ne bucurăm că ne-a ieșit “, a declarat mijlocașul Roman Potočný, făcând aluzie la pierderile anterioare ale lui Liberec în Baník în ligă și în sferturile de finală ale cupei. „Prima jumătate a fost mai mult o luptă. Joc în sus și în jos cu o mulțime de inexactități. Ne-am ridicat în a doua repriză și a fost mai bine fotbalul nostru. ”

Jucătorii Liberec își dau seama că Europa se apropie, dar este departe de Betstars a fi terminată. „Este un premiu important pentru noi. Dar mai avem două meciuri în față, din care trebuie să profităm la maximum.Dacă terminăm pe locul cinci și Slavia câștigă cupa, se joacă un alt meci cu câștigătorul grupei pentru Europa.E departe, “Potočný rămâne cu picioarele pe pământ.