Tenis

Pliskova a reușit criza și se află în runda opt din final, Muchova a pierdut față de Serena W.

Mi s-a părut simplu și ușor de procedat. Karolína Plíšková a condus în turul al treilea al US Open peste Ons Jaburova în jumătate de oră 6: 1 și 2: 0, a reușit toate jocurile pe returna și adversara, care a fost în pauză între seturi au fost tratate, fără niciun folos.

„Jaburova s-a îmbunătățit mult în setul doi, lovind mai multe lovituri incredibile. A ajuns în ritmul ei și apoi a fost foarte dificil “, a spus Plíšková într-un interviu acordat instanței. „Am încercat să servesc bine, lucru pe care l-am făcut.În al treilea set, am oprit respirația din cauza serviciului. De asemenea, a trebuit să joc agresiv. Meciul a fost, de asemenea, foarte exigent din punct de vedere fizic ”, a dezvăluit ea.

În partida de deschidere, Plíšková s-a confruntat cu o încălcare, dar ea a aprins amenințarea și a dominat clar restul primului set. Singurul joc i-a permis adversarului să înscrie 4: 0 în propriul serviciu, la întoarcere a avut succes în toate cele trei cazuri. Troica dislocată a continuat în tendința stabilită în cel de-al doilea act, imediat din regiune a preluat conducerea 2: 0.

Tunisianul a fost curajos, menținând serviciul pentru prima dată în meci, transformând scorul la 4: 2 datorită unei performanțe bruște și riscante. Pliskova a fost în declin, dacă nu a punctat direct serviciul, nu a câștigat cincizeci.În ambele jocuri pe câștig nu a obținut un punct, în comparație cu cursul anterior a fost o diferență enormă.

Jucătoarea de tenis din Cehia și-a descărcat frustrarea pe o rachetă, pe care a aruncat-o în pământ la meciul de la jumătatea a șaptea. Chiar și această manevră nu a reușit să o trezească, în starea de 2: 5, în timp ce în jocul lung a respins două setboly și apoi s-a redus la 4: 5, dar în propria depunere a pierdut rapid 0:40, iar această deficiență nu mai unge.

Momentul cheie al setului al treilea a fost chiar primul joc în care întoarcerea Plíšková a reușit să se transforme de la 0:40. Și când a supraviețuit la două rupturi, a sărit pentru a conduce cu 2: 0. Dar nici de această dată Jaburova nu a depus arme.A scăzut la 3: 4 și a avut chiar două opțiuni de egalizare. Jucătoarea de tenis din Cehia a evitat ambele pauze și a luptat un set decisiv de 6: 4 în timpul propriului serviciu.

Muchová nu se temea de mediul turbulent și de renumitul adversar. Ea a ținut pasul cu Williams la început, jucând lungi schimburi cu loviturile ei viguroase, forțând-o pe tenismenul american să facă tot posibilul. Williams s-a aruncat în pantaloni scurți și a răsplătit cu un strigăt puternic pentru lovituri exacte.

Și cu sprijinul publicului din spate, a câștigat treptat dominația în meci.Dintr-o stare constantă de 3: 3, a lipsit-o pe Mucha de două ori de servire și, după 40 de minute, și-a însușit primul set.

În cea de-a doua, ea a preluat rapid conducerea 3: 0 și era clar că nu avea de gând să dea drumul la frâie. Deși Muchová a luptat și când a reușit prima dată să-i servească adversarului, a redus la 2: 3. Cu toate acestea, nu a profitat de oportunitatea ulterioară de a face o soluție și Williams nu i-a permis o altă șansă să se întoarcă la meci.

Câștiguri netede de Federer și Djokovic . Deținătorul recordului în numărul de titluri de Grand Slam, pe care a trebuit să îl strângă întotdeauna în rundele de deschidere, nu a pierdut setul pentru prima dată de această dată și l-a bătut pe Daniel Evans 6: 2, 6: 2, 6: 1.A stat doar 80 de minute la curtea centrală a lui Arthur Ash.

„Nu am schimbat nimic, am făcut totul ca întotdeauna. Uneori funcționează și alteori nu ”, Federer, 38 de ani, a comentat schimbarea instanței din primele două runde. El a pierdut primul set, atât împotriva Summit-ului indian Nagal, cât și Damir Jumhur din Bosnia. A trebuit să întoarcă meciurile. Spre deosebire de meciurile anterioare, el a redus în mod dramatic numărul de erori neaplicate și a ales în schimb bile câștigătoare.Primul jucător din clasamentul mondial nu a avut nevoie de această dată să-și trateze umărul stâng și l-a învins pe americanul Denis Kudla 6: 3, 6: 4 și 6: 2. ameliorat durerea din umăr. El a avut o problemă cu servirea și backhand, dar a jucat împotriva lui Kudl fără nicio restricție. „Aproape fără durere, este o mișcare mare”, a spus el după meci.

Șaisprezece campion de Grand Slam Djokovic a câștigat 81% din mingi după prima servire și a transformat toate cele șapte pauze.Kudla a picat pe teren și l-a surprins ocazional pe Djokovic cu ceea ce s-a întors, dar favorita era în controlul meciului. “Nu stiu cum va reactiona corpul, dar ma bucur ca am terminat urmatoarea partida”, a spus Djokovic. Potrivit unui videoclip de pe rețelele de socializare, el a întrerupt brusc serviciul și a vorbit cu cineva de la gard. În timp ce continua să se antreneze, a strigat: „Crede-mă, te voi găsi!”. A înscris șaptezeci și doi la New York și l-a depășit pe americanul Pet Sampras. Un altul se poate adăuga împotriva lui Stan Wawrink.El conduce 19: 5 peste Elveția, dar a pierdut ultimul meci la US Open în finala din 2016.

Dubla US Open are cel mai nou tânăr câștigător al meciului

Tinerii americani cu rădăcini cehe au făcut o intrare istorică la turneul de tenis Grand Slam din SUA.Martin Damm, în vârstă de 15 ani și Toby Kodat, în vârstă de 15 ani, sunt cea mai tânără pereche care a câștigat un meci de dublu masculin la Flushing Meadows. Au cucerit compatrioții Mitchell Krueger și Tim Smyczek în două seturi de 7: 6 și 7: 5. ). Tatăl lui Kodat, Aleš, este fratele vitreg al lui Nicole Vaidišová, care, ca antrenor, l-a condus pe locul șapte în lume și două semifinale de Grand Slam.

Runda în 1975, dar apoi John McEnroe, în vârstă de 16 ani și un an mai tânăr, Larry Gottfried, au avansat fără luptă.