Uncategorized

Burnley se luptă înapoi pentru a-l învinge pe Fulham fără șut în țintă

Când ți-a ieșit norocul, a ieșit. Fulham, bântuit de retrogradare, trebuie să fi crezut că are o șansă când au început un vis de la Turf Moor cu un gol senzațional după două minute, doar pentru două autogoluri în succesiune rapidă pentru a-l pune pe Burnley în control înainte ca Claudio Ranieri să aibă chiar o șansă de a vorbi jucătorilor săi despre protejarea avantajului lor.

Prin urmare, Burnley a reușit să urce pe masă fără să găsească plasa sau chiar să aibă un șut în țintă, deși asta nu înseamnă neapărat că Fulham a fost victima oricărui nenorocire crudă. Echipa lui Sean Dyche a reacționat pozitiv la o etapă atât de timpurie și a petrecut cea mai mare parte a primei reprize presând golul lui Fulham.Numai identitatea marcatorilor a fost dură pe o parte în căutarea primei victorii în deplasare din sezon. Volea lui Tom Cleverley sigilează victoria revenirii Watford la Crystal Palace Citește mai mult

Un jucător de acasă ar fi putut pretinde că gol când Chris Wood l-a învins pe Sergio Rico la o centrare a lui Phil Bardsley, dar a lovit lovitura de cap împotriva unei poziții verticale.Fulham nu își curăța liniile în mod deosebit de bine și, când centrarea lui Dwight McNeil de pe stânga a ajuns către Jeff Hendrick pe dreapta, mingea condusă de mijlocaș peste poartă a fost deviată peste linie de genunchiul lui Joe Bryan.

l-a încurajat pe Burnley să continue să meargă înainte și, deși al doilea autogol a avut o oarecare valoare de comedie când Denis Odoi părea să apară de nicăieri pentru a trece cu capul lui Hendrick în fața unui Rico uimit, trecerea și mișcarea gazdelor au condus-o pe Hendrick să găsească spațiu în zona după ce a început mișcarea la 30 de metri.

„Ai nevoie de puțin noroc din când în când”, a spus Dyche. „Am fost foarte mulțumit de calmul pe care l-am arătat după ce am scos un gol, am câștigat ultimele noastre două jocuri venind din spate și asta pare un mare pas înainte.”

Burnley a fost bine în frunte în acel moment și Fulham se uita la eșecuri familiare, ceea ce nu fusese cazul în minutul al doilea, când André Schürrle a deschis scorul cu un gol de cea mai înaltă clasă.Nu a apărut un pericol special când Odoi a lansat o minge lungă în careul Burnley de la 10 metri în spatele liniei de mijloc, dar prima atingere imaculată a lui Schürrle a creat ocazia de a înscrie și l-a lăsat pe Ben Mee un simplu spectator. Extinzându-și piciorul drept pentru a amortiza mingea când a căzut din cer, Schürrle a avut-o sub control într-o clipă, lăsând-o să sară o dată înainte de a bate o lovitură scufundătoare peste Tom Heaton. Facebook Twitter Pinterest Scena sub luminile Turf Moor. Fotografie: Alex Livesey / Getty Images

A fost un început destul de bun, deși probabil că unul dintre susținătorii călători de la capătul terenului de cricket ar putea să nu dureze.Cel puțin Fulham a reînviat oarecum în a doua repriză, bucurându-se mai mult de joc și aproape găsind un egal când James Tarkowski a trebuit să șuteze șutul lui Luciano Vietto de pe linie.

Tom Cairney a făcut diferența când a intrat și Burnley a trebuit să-și asume partea de apărare de ultimă oră, Heaton producând o salvare pentru scufundări pentru a evita un efort Vietto de la marginea zonei. > Uneori Fulham s-a întins prea mult, trimițând prea mulți bărbați în față și invitându-i pe adversari să lovească pe ghișeu, deși Burnley este prea ritmic pentru a fi eficienți în pauză.

Ce sunt buni din nou? , după ce pare să-și piardă obiceiul în prima jumătate a sezonului, este înfundat în apărare.Mee și Tarkowski au văzut în siguranță jocul, câștigând lui Burnley a treia victorie consecutivă în liga și lăsându-l pe Fulham să mediteze la ceea ce ar fi putut fi.

„Este fotbal, ce poți face?” A spus Ranieri. „Am fost destul de mulțumit de performanță, dar nu de rezultat. Am meritat o remiză, dar am ajuns cu două autogoluri și o lovitură eliminată de pe linie. A fost foarte ciudat. ”