Uncategorized

Cupa Mondială Fortnite: turneul de 30 de milioane de dolari arată că viitorul esports este deja aici

Demograficul pentru care sunt atât de însetate ar putea fi găsit în drumetii în weekend la Centrul Național de Tenis Billie Jean King din New York, unde trei zile de mulțime soldate s-au dovedit a fi cea mai mare competiție de jocuri video din toate timpurile – Cupa Mondială Fortnite – în care un tânăr de 16 ani din Pennsylvania, pe nume Kyle Giersdorf (numit Bugha), a adus acasă cota câștigătorului de 3 milioane de dolari, cu o performanță dominantă în competiția de soluri de duminică.A fost punctul culminant al unui maraton de trei zile, care a înregistrat o sumă uimitoare de 30 milioane de dolari în bani premiați.

O plimbare pe terenurile extinse în care va avea loc US Open luna viitoare a ridicat o întrebare presantă: nu indiferent dacă sportul este viitorul divertismentului sportiv, dar dacă există vreun scenariu posibil în care nu este. Numai anul trecut a venit în bn, transcendând jocurile în mainstream în modul în care puține titluri au reușit. Premisa este simplă: 100 de jucători cu mâna goală sunt aruncați pe o insulă virtuală și luptă pentru a fi ultima persoană în picioare. Simplu de învățat, dificil de stăpânit. Ghid rapid Ce este Fortnite?Afișați ascundere Ce este Fortnite: Battle Royale

Pe scurt, este o luptă masivă online, unde 100 de jucători salt dintr-un autobuz care zboară pe o insulă mică și apoi se luptă până nu mai rămâne decât unul. Sunt ascunse armele și capcanele, iar jucătorii trebuie să se înarmeze în timp ce explorează. Când a fost lansat?

Jocul este gratuit, iar jucătorii sunt capabili să deblocheze noi elemente pe măsură ce progresează fără să plătească nimic. Un pasaj de luptă premium oferă acces la îmbrăcăminte și articole exclusiviste. De ce este atât de popular pentru copii?

Este gratuit, este distractiv și are un simț al umorului foarte stupid, neplăcut. În timp ce PUBG are un stil vizual real, realist, Fortnite: Battle Royale are o grafică foarte luminoasă, aproape de desene animate, precum și o mulțime de articole și costume ridicole, cum ar fi costume spațiale și ținute dinozaur.Jucătorii pot trage o varietate de mișcări de dans și fac echipă cu un prieten pentru a concura ca duo sau o echipă. Participanții pot discuta în timp ce se joacă folosind căști și microfoane. Există violență? Și este dependență?

Deși Fortnite este un shooter multiplayer, nu înfățișează violențe sângeroase. Este nevoie de o mulțime de concepte de joc plăcute de la jocuri de filmare mai mature, dar le plasează într-o lume care nu amenință și nu este realistă. În ceea ce privește dependența, Fortnite nu conține nimic care să îl facă diferit de alte jocuri video de acțiune. Mai mult, jocul conține multe elemente diferite – imagini frumoase, mecanici de fotografiere bune, o componentă interesantă a construcției și multă susținere și interes din partea YouTubers – într-un singur pachet care poate fi descărcat gratuit.Fotografie: fortniteAți fost util? Vă mulțumim pentru feedback.

Aproximativ 40 de milioane dintre cei peste 250 de milioane de jucători înregistrați de Fortnite au concurat la calificarea online peste 10 săptămâni pentru oportunitatea de a veni la New York. Cei 200 de finaliști (vârsta medie de 16 ani) au venit din 34 de țări diferite.

Formatul deschis a însemnat că unii dintre cei mai cunoscuți jucători ai jocului, cum ar fi Twitch megastar Tyler „Ninja” Blevins, nu au reușit să se califice pentru solo duminică. finala. În vârstă de 28 de ani din Detroit s-a așezat în loc pentru un loc în pro-amul de vineri, un semn din punct de vedere democratic al jocului și uneori la întâmplare la întâmplare.

Cupa Mondială este calificată deschisă ”, a declarat Aydan Conrad, un tânăr de 20 de ani din Ohio, care concurează pentru Ghost Gaming. „Tehnic, toată lumea are o șansă și chiar îmi place asta.Niciodată nu am întâlnit jumătate dintre oamenii care s-au calificat aici și este mișto că au șansa să vină aici și să facă cel puțin 50.000 de dolari. Unii dintre acești copii au 13 sau 14 ani, deci este destul de drăguț. ” Facebook Twitter Pinterest Un fan participă la acțiune vineri la Cupa Mondială Fortnite. Fotografie: Johannes Eisele / AFP / Getty Images

Finala Cupei Mondiale de trei zile a constat într-o competiție creativă și pro-am vineri, iar competiția de duo sâmbătă și campionatul de single la Duminică. Jucătorii au condus posturile lor pe o scenă de joc cu două etaje de ultimă generație, cu ecrane care ilustrează viziunea fiecărui jucător în joc.

Comentariul color pe perete a fost difuzat pe Fortnite.com, YouTube, Twitch, Facebook, Mixer și cofeină. Unele dintre platforme au permis telespectatorilor să se concentreze asupra jucătorului preferat.Televiziunea prezentă toate caracteristicile unui eveniment sportiv important: anunțători fără suflare, grafică splashy, profiluri soft-focus ale concurenților care nu s-ar simți în loc în acoperirea Olimpiadei NBC.

Stuart Saw, șeful de sporturi la compania de sport și divertisment Endeavour, care a condus logistica evenimentelor, a declarat că numărul de feeduri care intră în camionul de producție a fost de două ori mai mare decât cel al Super Bowl, cu câteva zeci de aparate foto în arenă și în joc, pe lângă afișele individuale pentru fiecare dintre cei 100 de jucători.

Cele mai mari nume de pe circuitul Fortnite sunt celebrități la nivel mondial, milionari adolescenți cu urmăriri în social-media rivalizând cu cei mai faimoși sportivi din lume. Poate că n-ai auzit de Turner „Tfue”, în vârstă de 21 de ani, dar probabil nepoata ta.Este o deconectare generațională pe care chiar și cele mai mari vedete o reflectă. Niciuna dintre cele 100 de finaliste ale Cupei Mondiale Fortnite nu a fost o femeie. De ce? | Keith Stuart Citește mai mult

„După liceu, tatăl meu nu m-a determinat să primesc un loc de muncă imediat și a decis să-mi dea un an pentru a încerca să îmi fac o carieră”, a spus Conrad. „I-am spus:„ Tată, dacă fac ceea ce faci într-un an, atunci trebuie să continui. ”Și atunci am făcut asta într-o lună. Îmi amintesc că am jucat cel de-al doilea turneu real de bani pentru Fortnite de acasă, iar tata avea dreptate cu mine în timp ce făceam streaming. Am sfârșit să câștig 10.000 de dolari și a fost un moment foarte grozav. , 25.Și totuși, sporturile au fost deja confirmate ca sport de medalii pentru Jocurile Asiatice din 2022. Adăugarea la programul olimpic ar părea inevitabilă, deși unii din industrie spun că sporturile nu au nevoie de COI la fel de invers – iar reticența de a-și renunța autonomia și autenticitatea, ar putea reprezenta un obstacol formidabil.

Pasiunea comunală de-a lungul weekendului a fost palpabilă. Ușile pentru finalele de solo ale duminicii s-au deschis la ora 9.30, dar fanii au fost aliniați încă de la 6 dimineața pentru coduri speciale pentru ediție limitată, care pot fi răscumpărate pentru articole rare care ar putea fi folosite în joc.Proprietatea extinsă de 46,5 acri a Centrului Național de Tenis a permis Epic Games să transforme locul într-un festival de fani imersiv, cu cabine DJ, jocuri în stil carnaval și o ziplină care a văzut fanii în coadă timp de ore.

masele au intrat pe stadion chiar după amiaza duminică pentru un concert de DJ Marshmello, urmat de finala de așteptare a soloților, care a fost constituită din șase meciuri marcate pe un sistem bazat pe puncte, care a combinat plasarea și numărul de eliminări pentru a stimula jocul mai activ.

Cecul de 3 milioane de dolari al lui Bugha nu a fost singura cădere a vieții din timpul zilei. Psalmul a câștigat 1,8 mil. USD pentru a doua, Epikwhale a câștigat 1,2 mil. USD pentru a treia și Kreo a adus 1,05 mil. Dolari pentru a patra.Pe locul 25 până la locul 100 s-au dus acasă suma princiară de 50.000 de dolari pe bucată doar pentru a se prezenta, aproximativ la fel ca un pierdut din prima rundă la US Open de luna viitoare. Facebook Twitter Pinterest Fanii au împachetat casa US Open pentru Cupa Mondială Fortnite. Fotografie: Johannes Eisele / AFP / Getty Images

Totuși, un refren comun dintre mulți dintre jucători a fost faptul că banii erau secundari experienței – și lecția de viață a distracției care le leagă.

< p> „Cred că este ceva de spus despre nu doar Fortnite, ci jocurile competitive, în general, în ceea ce privește ceea ce poate învăța oamenii”, a spus Sam „Twizz” Pearson, un tânăr de 23 de ani din Noua Zeelandă. „Vedeți că la unii dintre jucătorii mai tineri aici nu numai în munca grea și dăruirea pe care o depun, dar și în gestionarea timpului lor.Există un echilibru pentru a menține cât timp petreci jocul, revizuirea jocului și lucrul la abilitățile tale în afara jocului.

„Un alt lucru este comunicarea. Este foarte important să aveți abilități de comunicare foarte bune atunci când doriți să lucrați cu cineva și să jucați în duos. Aceste tipuri de abilități, precum și faptul că știi că vei face greșeli și că le accepți, te vor ajuta să scoți ego-ul din jocul tău și să analizezi lucrurile din punct de vedere exterior. Acestea sunt tipul de abilități care arată cu adevărat la acești jucători și cred că asta vă poate învăța jocurile competitive ”.