Uncategorized

Pagină Hockenheim a Mercedes se transformă într-o dramă de Bet365 epocă cu sfârșitul șocului

Mercedes își sărbătorește cel de-al 200-lea mare premiu în calitate de constructor la ceea ce va fi probabil ultima lor cursă de acasă de ceva vreme, deoarece Hockenheim este foarte puțin probabil să se înscrie în calendarul F1 anul viitor. Au rulat o nouă livrare albă pentru a sărbători 125 de ani de curse cu motor. Albul a dat loc tradiționalului argint din partea din spate a mașinii pentru a omagia legenda că echipa a scăpat vopseaua albă pentru a economisi Bet365 greutate din mașina lor în 1934 – nașterea săgeților de argint. Maks Verstappen câștigă emoționantul GP german după eroarea lui Lewis Hamilton Citește mai mult

La fel de impresionantă a fost decizia pentru întreaga echipă de a se îmbrăca în costum de epocă pentru a marca prima lor intrare în Formula 1 în 1954.Aici au fost apoi mecanici în costume de cazan albe și capace plate, directorul echipei, Toto Wolff, în bretele și o fedora, într-adevăr întreaga organizație amenajată de London Angels Costumes, furnizorul ales pentru industria cinematografică.

< p> Dacă lucrurile trebuiau planificate, ar fi fost piesa perfectă de PR pentru a-și însoți decizia de a permite Netflix să le filmeze pentru noua serie a documentarului său F1 – acces pe care nu l-au permis în sezonul trecut. Doar în loc de o Bet365 dramă de modă veche, cu un final fericit, Mercedes s-au regăsit în propriul episod infernal al Black Mirror.

Max Verstappen a câștigat în Germania, un disc fin pentru Red Bull; Mercedes-urile au fost nituite din toate motivele greșite. Lewis Hamilton a terminat pe locul 11 ​​pe pista. El a condus cursa, dar a plecat să i se ofere anvelope pufoase la întoarcerea ploii.A precipitat o oprire neplanificată la care echipa nu a avut nici o nouă aripă față, nici anvelope pregătite. A urmat insulta vătămării, deoarece echipa nu a reușit să-l arunce sub o mașină de siguranță întârziată, temându-se să piardă poziția de pe traseu. Facebook Twitter Pinterest Livrarea Mercedes albă și argintie în caroserie. Fotografie: Lars Baron / Getty Images

Acestea au fost probleme operaționale fără precedent. Apoi, ca și cum ar spori sensul realității distorsionate din Baden-Württemberg, Hamilton – rock-ul echipei, campionul lor mondial de cinci ori a cărui conducere a fost definită de o execuție metronomică, nemiloasă, de precizie – s-a oprit și și-a legat aproape mașina la rând. unu.

La scurt timp, Valtteri Bottas a procedat la fel la Bet365 același colț și s-a încheiat în perete.Ziua terminată, niciun șofer nu s-a aflat în top 10 pe pistă, iar ținutele ușoare nu au fost în contrast puternic cu grimasele ascuțite ale echipei.Hamilton, a fost dezvăluit mai târziu, a fost atât de deziluzionat cu 11 ture de mers încât a îndemnat echipa de pe radio să retragă mașina.Lewis Hamilton spune că eroarea „arată cât de ușor este să greșești” Citește mai mult

>

Wolff, de obicei congenial și plictisitor chiar și în adversitate, a apărut aproape șocant și a recunoscut că poate Mercedes a dorit prea mult de la Germania. “Cred în karma”, a spus el. „Atunci când vrei să faci un lucru deosebit de bine, lucrurile pot merge prost, poate te distrageți și poate faceți lucrurile diferit față de cum ar face în mod normal.”

Au existat acuzații de aroganță la nivelul Mercedes, că planurile lor elaborate erau bazate pe așteptările unui alt câștig pentru a adăuga celor nouă pe care le-au luat deja în acest sezon. Acest lucru este nedrept.Având în vedere performanțele lor de până acum, au avut tot dreptul să se aștepte să fie puternici la Hockenheim și ar trebui să fie aplaudate pentru inițiativa lor de a aduce distracție și inovație în rețea.

Dacă totul a dovedit că o distragere va fi subiect echipa va cerceta pe deplin, dar se pare că aceasta a fost pur și simplu o zi proastă la birou, una care a scăpat de sub control. Hamilton s-a referit la un efect de domino după decizia de a-l trimite pe felii.

Trebuia să fie corectă o decizie de 50-50; alte echipe făcuseră același lucru în condiții dificil de apelat. Pit stop-ul care a urmat declanșării lui Hamilton a fost neplanificat, neașteptat și in mod surprinzător de haotic. Echipa nu a fost vinovată, dar au fost pentru acea decizie finală de a nu juca, o judecată greșită într-un moment de presiune pură, unde procesul lor a fost dorit.Facebook Twitter Pinterest Lewis Hamilton se învârte la Hockenheim. Fotografie: Pixathlon / REX / Shutterstock

A fost o presiune la care au fost supuși rar în ultimii cinci ani; dominanța lor a fost doar foarte rar contestată și ridică întrebarea intrigantă despre cât de bine ar putea efectua echipa dacă ar fi în mod regulat într-o resturi de dinți și unghii sau pe piciorul din spate.

Niciuna nu este probabil să fie cazul pentru restul sezonului. Alte echipe știu că jonglerul Mercedes nu va fi împiedicat de la distanță de aceste evenimente. În trecut, au ieșit din adversități mai puternice.Cu toate acestea, acesta nu este modul în care echipa dorește să meargă înainte și, odată cu Germania consfințită de pumnul istoriei, în mod clar, unii vorbitori foarte contur vor defini viitorul lor imediat.

Wolff a spus: „Nu te duci niciodată acasă și spuneți: „De ce nu am câștigat?” Tu spuneți: „De ce am pierdut?” Aceasta va fi discuția pe care o vom avea. ”