Uncategorized

Paul Pogba strălucește în timp ce Manchester United renunță la Bournemouth

Spre final Old Trafford a fost la maxim în memoria recentă, fanii veseli ai lui Manchester United cântând „de 20 de ori” despre numărul lor record de titluri.

Au recunoscut maniera acestui 4-1 ciocănirea Bournemouth și luna de miere Ole Gunnar Solskjær, care continuă cu o a treia victorie emfatică a celor trei jocuri ale managerului interimar.Acum există un punct clar în United și nici măcar cartea roșie dreaptă a lui Eric Bailly nu a pătruns starea de fericire datorită unui afișaj decorat de magnificul Paul Pogba și de o distribuție impresionantă de susținere condusă de Anthony Martial și Marcus Rashford. </P >

Ulterior, Pogba a făcut aluzie la daunele făcute de José Mourinho înainte de demiterea sa în urmă cu două săptămâni. “Poate tocmai ne-am dat seama că suntem Manchester United și trebuie să fim în fruntea ligii”, a spus el. „Ați văzut reacția jucătorilor. Toată lumea se distrează și de asta avem nevoie. Trebuie să ne bucurăm să jucăm fotbal, să lucrăm unul pentru celălalt. Agüero lovește în timp ce City supraviețuiește Saints sperie și revine la modalitățile de câștig. Citiți mai multe

„Încă am câștigat câteva jocuri cu vechiul manager. Este doar un alt stil de joc.Suntem mai jignitori, creăm mai multe șanse, jucăm mai sus. Așa că așa vrem să jucăm. Vrem să atacăm. Managerul vrea să atace. Și asta facem. ” Afișarea lui Pogba l-a lăsat pe Solskjær ronțăit, deși a indicat că starmanul său poate exagera prea mult.

„Astăzi este o performanță de top de la un mijlocaș, este rata de lucru, anteturi, câștiguri, fără showboating și atingere, pasă , mișcă-te și el este cel mai bun moment când joacă acel joc ”, a spus el. „A fost poate un film cu care ar fi putut face mai bine, dar nu cu mult altceva”. Despre Rashford Solskjær a spus: „Sunt încântat. Vine și va fi un jucător de top. ”

Prin păstrarea lui Rashford și plasarea lui Romelu Lukaku pe bancă, Solskjær a oferit un indiciu despre cum ar prefera United să atace: cu o mai mare agilitate pe care o poate oferi No10 peste numărul 9.În trei minute, Rashford a început să demonstreze teoria. După ce s-a îndreptat spre dreapta, l-a îndepărtat pe Nathan Aké cu niște jocuri de picior în stilul Fred Astaire, a tras mingea și Pogba s-a îndreptat spre poarta îndepărtată pentru a termina.

Acesta a fost începutul perfect dintr-o mișcare direct din manualul Busby-Ferguson: rapid, direct și se termină cu o atingere ucigașă. Câteva clipe mai târziu, oamenii lui Solskjær au redactat aproape o repetiție. United dădea dovadă de un spirit de luptă care lipsea de când Ferguson s-a retras în mai 2013. Pogba a plecat peste tot și, când Martial a prins mingea, a fost din nou numărul 6 pentru a-l testa pe Asmir Begovic.

Dar în 33 de minute nu putea face nimic Begovic pentru a-l nega pe francez.Ashley Young a tras mingea înapoi către Ander Herrera și a trimis într-o centrare precisă pe care Pogba, ajungând târziu între doi fundași, a ridicat-o spre cap acasă, învingându-l pe Begovic la lovitură pentru a înregistra al patrulea gol în două jocuri.

La pauză era 3-1 și Solskjær, din nou, injectase factorul de divertisment înapoi în United. Al doilea gol al lui Rashford în trei meciuri derivat din pasul ciupit al lui Martial din dreapta. Facebook Twitter Pinterest Marcus Rashford alunecă pentru a face 3-0. Fotografie: Robin Jones – AFC Bournemouth / AFC Bournemouth prin Getty Images

Cu toate acestea, a existat o oarecare ajutor pentru Cireșe în timp adăugat. Sloppiness-ul defensiv i-a permis lui David Brooks să centreze, iar Aké l-a învins pe David de Gea.Acesta avea un Solskjær cu față severă care se îndepărta la interval și i-a dat lui Eddie Howe ceva cu care să lucreze în discuția sa de pauză.

Al doilea 45 de minute a început cu Bailly care a trebuit să clarifice și Luke Shaw să se îndrepte slab. după cum a amenințat Bournemouth. Acum, însă, a venit un pic de fotbal cu o singură atingere la celălalt capăt. Shaw a câștigat un atac, Pogba l-a găsit pe Martial și l-a hrănit pe Herrera, care a forțat un corner.

Apoi a existat o presare impresionantă, în timp ce Jesse Lingard l-a atacat pe Charlie Daniels, iar Rashford, urmând, a câștigat o aruncare. Acest lucru a precedat o lungă trecere a posesiei pentru echipa gazdă, în care United a mutat mingea din spate în față cu ușurință.Când au decis apoi să se arunce, Pogba l-a strecurat pe Rashford și lobul său a fost respins de Begovic, mereu ocupat. Fiver: înscrieți-vă și primiți e-mailul nostru zilnic cu fotbalul. pentru Brooks și Callum Wilson, a ieșit efervescenta Rashford care a fost înlocuită de Lukaku. Înlocuirea lui Solskjær a fost inspirată atunci când belgianul, în ciuda faptului că părea a fi în ofsaid, l-a învins pe Begovic cu o lovitură dreaptă cu piciorul drept.

Pogba s-a apropiat apoi de primul hat-trick din cariera sa în United, dar șutul său a fost transformat la postarea lui Begovic.

Bailly va rata trei jocuri, iar managerul său nu s-a certat de decizie. „Nu, nu cred. Știe că l-a mistimit pe acesta, entuziasmat, joacă din nou, crede că va câștiga mingea și nu se va plânge ”, a spus Solskjær.Înfrângerea l-a lăsat însă pe Howe dezamăgit. „A fost un joc dur și o performanță dezamăgitoare din partea noastră”, a spus el. „Am fost tehnic sub nivelul la care ne aflăm de obicei și am fost pedepsiți. Trebuie să ne regrupăm, să ne reorientăm și să reparăm lucrurile în următoarele câteva jocuri. ”

United, așa cum susține Solskjær, sunt o lucrare în desfășurare. Dar există o energie și o credință nou găsite după încercările lor sub Mourinho.