Uncategorized

Tiger și Tokyo? Nu este ușor, dar Woods ar face din golf un succes olimpic

Având golf pe piața bursieră, acțiunile ar fi sărit în acest moment.

Jocul pe green a avut premiera olimpică reînnoită în Rio 2016 și se îndreaptă acum către Japonia. Adică un pământ mult promis în golf, dar în ultimul timp poticnindu-se în probleme de golf. Potrivit unui raport NPR de doi ani, jumătate din toate cursurile din Asia se află încă în țara bogată, dar numărul jucătorilor a scăzut cu 40% alarmant din anii ’90.

La momentul celui mai mare boom economic din Japonia, pentru depozit a fost plătită o depunere de până la 400.000 de dolari, iar japonezii s-au îmbogățit cu termenul „seitai golf”, o afacere informală în acest sport. Cu toate acestea, ritmul încetinit al economiei necesită economii – de exemplu în domeniul golfului.

Jocurile Olimpice vor începe renașterea, iar Woods ar putea fi Leonard.În Rio, interesul pentru turneu nu a fost exagerat, acum ar deveni un hit. Woods este o legendă – când calcă, provoacă manie ca stelele rock. Fiecare pas pe care îl face este analizat, fiecare cuvânt devorat. El ar ridica golful la fel ca atunci când Usain Bolt a atras mulțimi la atletism sau când stelele NBA luminează baschetul.

Dar există obstacole.

Woods pare să vadă puțin în viitor când întorcându-se la golf la Rio, a spus: „Mi-a plăcut dacă membrii Top 50 ar putea juca automat – astfel încât nivelul să fie maxim. Jocurile Olimpice o merită. Pe de altă parte, înțeleg că golful dorește să dea o șansă țărilor în care încă nu este un sport tradițional, ceea ce va accelera creșterea acolo. ”

Pe atunci, King Tiger avea probleme, atât în ​​viață, cât și pe green; Rio nu îl preocupa.Se potrivește acum, dar doar primii patru americani vor trece de Jocurile Olimpice pe 22 iulie 2020.

Acesta este un lucru destul de greu pentru Woods, indiferent de cum va crește din nou. „Câte turnee ar trebui să adaug la program?” Se întreabă Woods. „Singura certitudine este că, dacă gestionez cele mai mari evenimente ca anul acesta, voi fi îngrijit.”

Acestea sunt pur și simplu legile celor cinci cercuri. Chiar și Bolt a trebuit să depășească limita, dar o performanță unică a fost suficientă pentru el – Woods trebuie să-și răspândească arta în următoarele 14 luni.Fie câștigă la cele mai subvenționate evenimente, fie la vârsta de 43 de ani, pune corpul laolaltă, astfel încât să dureze mai mult decât era planificat inițial.

Interesant, Woods și-a declasat dorințele olimpice la doar câteva săptămâni după ce a anunțat că se va întoarce în Japonia pentru prima dată din 2006 toamna.

„Sunt încântat. Japonia este una dintre țările mele preferate “, a spus el, care acum arată ca o campanie promoțională bine etapată. Sau sunt emoții autentice?

La urma urmei, un alt american american, Rickie Fowler, chiar și-a tatuat inele olimpice pe mână după Rio, întrucât a fost doborât de atmosfera olimpică…

Pentru Woods, cel mai important lucru este să rămâi sănătos. Și pentru ca dragostea lui reinviată pentru golf să nu-l părăsească. „Uneori mă simt mai tânăr decât sunt cu adevărat.Dar mai sunt multe zile în care mă simt mult mai în vârstă “, a spus el sincer înainte de începerea Campionatului PGA de la Bethpage Black joi.

Dar evident că nu este prea bătrân pentru visele olimpice. Și Tokyo visează cu el.