Uncategorized

Revenirea lui Cenușă a lui Unibet ar fi o poveste minunată, spune Justin Langer

Justin Langer spune că Cameron Bancroft se va întoarce în Australia ar fi o poveste grozavă de revenire, chiar dacă antrenorul principal a recunoscut răspunsul său la atmosfera gladiatorie a unei serii Ashes în Anglia rămâne un mare necunoscut.

În timp ce David Warner și Steve Smith au jucat amândoi în recenta Cupă Mondială și au trecut pe afacerea lor neafectată, Bancroft – cel de-al treilea jucător interzis după scandalul de manipulare a mingii de anul trecut – nu și-a reprezentat țara de când s-a oferit voluntar pentru a aplica șmirghelul infam din Cape Town. Trio-ul de manipulare reformat al Australiei revine la înființarea cu cenușă bine temperată | Citește mai mult

Tânărul de 26 de ani a fost suspendat timp de nouă luni de Cricket Australia – o reflectare a rolului său de stooge în complot, având în vedere că ceilalți doi au Unibet servit un an – dar el este acum concurează cu Marcus Harris pentru a se deschide alături de Warner în primul Test de cenușă care a început joi la fortăreața din Edgbaston din Anglia.Și după ce a văzut drumul cu mâna dreaptă sărită înapoi cu alergări împotriva mingii lui Duke în a doua jumătate a scutului Sheffield, în timp ce a ocupat Durham în Campionatul Județean din această vară și în timpul meciului dintre echipele de săptămâna trecută – a făcut 93 să nu plece pe un picantă – acest sprijin rămâne.

„Ar fi o poveste grozavă dacă se întoarce în echipă, de unde provine – învățăturile sale din ultimele 14 luni”, a spus Langer după antrenamentul Australiei. ieri a fost tăiat de ploaie. „Dezvoltarea sa după cele întâmplate în Cape Town a fost absolut extraordinară. Suntem atât de mândri de el. Dacă va primi din cap, va fi foarte încântat să joace din nou pentru Australia. ”

Bancroft a jucat toate cele cinci teste ale Cenușei 2017-18, dar a luptat pentru impact.Învinsă cu 82 de neînvins pentru a pune Australia cu 1-0 în Brisbane, singurul său moment notabil a venit în conferința de presă post-meci, când a transmis curioasa Unibet salutare a lui Jonny Bairstow într-un club de noapte din Perth la începutul turului. : înscrieți-vă și primiți e-mailul nostru săptămânal de cricket.

Dar, în timp ce ședea nouă luni de cricket de nivel înalt, Bancroft a experimentat ceva renaștere personală. S-a aruncat în yoga și a făcut pasul neobișnuit de a-și scrie o scrisoare deschisă în ajunul întoarcerii în care a vorbit despre „a avea credință” și „a îmbrățișa incertitudinea” în timp ce „s-a vindecat” de incidentul care aproape a deraiat cariera sa.

În ceea ce privește capacitatea lui Bancroft de a bloca ostilitatea așteptată a mulțimilor din această vară, Langer a spus: „Știu care va fi recepția.Am fost la o mulțime de serii Ashes și toate sunt la fel. Acesta este doar mediul în care ne aflăm. Este ca în filmul Gladiator.

„Steven și David au avut o repetiție de rochii destul de bună în timpul Cupei Mondiale. Am crezut că sunt strălucitori. Vom afla [cu Bancroft]. Este un copil bun, un copil foarte bun. Este fizic la fel de dur ca oricine ai văzut în viața ta. Mental, va trebui să fie puternic.Dar pentru a suporta scrutinul din ultimele 14 luni, cred că a avut și o repetiție de rochie destul de bună. ”

A nu se mai dezlipi de Harris ar fi dur pentru cei din urmă – stângașul arăta partea în timpul lui primele șase teste împotriva Indiei și Sri Lankei, chiar dacă au rezultat doar două jumătăți de secole – dar Australia nu are nicio dispoziție pentru Unibet sentimentalism, întrucât vor căuta prima victorie a seriei în Anglia din 2001. The Spin | Cenușă 2019: 19 lucruri de căutat în seria England v Australia Citește mai mult

Langer a confirmat că înflăcăratul James Pattinson va juca alături de Pat Cummins, bowler-ul nr. 1 din lume, lăsând doi câștigători de cenușă din 2017 -18 în Mitchell Starc și Josh Hazlewood lăsându-l să-l scoată într-un singur loc, alături de foarte experimentatul campionat Peter Siddle.Nathan Lyon va finaliza un atac de patru bărbați cu off-break-urile sale.

Warner este clar că joacă și el, după ce s-a recuperat luni de la o lovitură la coapsă în plasă. Langer a spus: „Este în regulă. Nu i-ar lipsi asta pentru nimic din lume. Steve Waugh se află în vestiar [în calitate de îndrumător al echipei] și nu există niciun fel în care David nu iese la bătaie. „Tugga” l-ar da afară pe ușă. Este un pic rigid în această dimineață, dar va fi 100% gata de plecare. ”

Întrebat dacă păstrarea Cenușei în această vară ar reprezenta răscumpărarea pentru Warner și Smith în special, Langer a răspuns:„ Există multe de atenție asupra lui Davey și Steve. [Dar] nu cred că este răscumpărarea. Vor să bată Anglia și Anglia vor să ne bată. Acesta este motivul pentru care Cenușa este atât de mare, nu-i așa? ”