Uncategorized

Ecourile titlului Monterrey din finala Apertura 2019

Ceea ce ar fi putut fi un sfârșit de an prudent în problemele fotbalului, a devenit o mare de valuri dure pentru marea Finală de Crăciun pe care Monterrey a cucerit-o recent pe stadionul Azteca. La 24 de ore de la sfârșitul anului 2019, puteți simți în continuare replici ale unei bătălii pentru posteritate.

Totul s-a întâmplat în seria finală dintre America și Monterrey. Iată o descriere detaliată a evenimentelor care au avut loc în marea deschidere a deschiderii din 2019. unul dintre cele mai bune cadouri după mai multe poticniri din trecut, lângă Monterrey. Cu fluierul final, Mohamed nu și-a putut conține lacrimile de bucurie la promisiunea făcută fiului său.Unul dintre cele mai emoționante momente, pentru că al treilea a fost cel expirat.

DECLARAȚII POLITICE LAYÚN

I-a surprins pe cei săi și pe necunoscuți cu câteva mesaje pentru echipa mexicană și America, care nu l-au căutat să-l repatrieze. „Mă înjunghiau mai multe”, a îndreptat aceste cuvinte puternice către sânul tricolorului.

LA CORONACIÓN

Aproape 10 ani mai târziu, Monterrey a fost văzut să se ridice. trofeul Ligii. Ei spun că atunci când lucrurile costă mai mult, au un gust mai bun. Iar această Cupă a fost băută de Rayados în mai multe înghițituri.

DESAPARCARE AMERICANĂ

În același timp, America a suferit una dintre cele mai grave căderi ale acesteia.Stadionul Azteca a fost golit imediat, probabil vreo 15 sau 18 mii de adepți regali au rămas în miticul colos mexican pentru a asista la sărbătorirea La Pandilla. Unii jucători cremă au avut arestările pentru a-și da impresiile.

CERINȚELE REYNA ȘI ALATORRE

Prin rețelele sale de socializare, Ángel l-a atacat pe cel mai mare dintre cei doi Sfinți, după ce a învins America în marea finală, pentru că, după părerea sa, avea în picioare obiectivul titlului în prelungiri. Deși a avut succes la penalty-uri, Reyna nu a fost mulțumită de performanța lui Gío în bonusuri pariuri acest semestru la Coapa.În timp ce fostul jucător al lui Pumas a dus totul către Nicolás Castillo, care nu a reușit să se strângă la loviturile de departajare.

RATIFICAREA PIOJO

Emilio Azcárraga, proprietarul grupului azulcrema, a garantat continuitatea lui Miguel Herrera în America, în ciuda faptului că nu a deschis titlul de deschidere 2019. „Continuă”, a condamnat omul de afaceri.

BUNUTUL DE GUIDO RODRÍGUEZ FAREWELL

Mijlocașul argentinian s-a confruntat din nou când a eșuat o pedeapsă maximă, dar nu au existat reclamații din partea fanilor, care acum regretă plecarea iminentă a Guido în Europa.Este aproape un fapt că se va reînnoi, dar va beneficia America pentru transferul său în următoarele zile.

PARADE SPECTACULARĂ ÎN MONTERREY

Fanii Rayados ar putea sărbători împreună cu echipa lor, luni, cu o paradă minunată în principalele artere ale Monterrey, Nuevo León . Cântări, petreceri, mariachis și bucurie după a cincea coroană a La Pandilla din Liga MX.

Spectacolul lui VINCENT JANSSEN

Olandezul s-a bucurat la maxim de prima sa coroană în fotbalul mexican. El i-a infectat pe fanii lui Rayados cu umorul său bun în timpul paradei Monterrey; destul de un spectacol Bull.

CARTEA EMOTIVĂ A FĂRII DE MOHAMED

“Admirația este cum mă simt pentru tine! Mai bine tata nu ar putea avea atins Un lider născut Un prieten credinciosUn om loial. Un luptător pe viață. Idolul meu. Singurul meu erou “, au fost câteva dintre cuvintele tinerei pentru tatăl ei