Uncategorized

Tânărul McNeil confirmă dominația bătrânului Burnley asupra West Ham

Părea să funcționeze, în sensul că Burnley păstra o foaie curată rară, deși poate că judecata ar trebui rezervată până când vor fi întâmpinați adversarii care pot arăta un pic mai multă convingere atacantă. Lui Tom Heaton nu i s-a făcut mare lucru de făcut în prima sa apariție în liga sezonului până când nu a făcut o oprire excelentă cu o singură mână pentru a-l împiedica pe Andy Carroll la final. Aceasta a fost una dintre acele spectacole tepide din West Ham, care ne fac să ne întrebăm cum inspiră o urmărie atât de mare și loială, chiar și pentru o lovitură devreme în nord.

Manuel Pellegrini a recunoscut sprijinul de la capătul clubului de cricket în timp ce se îndrepta spre gaură înainte de lansare, dar cu greu a suportat să se uite în timp ce se îndepărta la interval, cu mâinile în buzunare și cu ochii ațintiți pamantul.Până atunci Burnley avea două goluri în valoare și o valoare bună pentru acesta. Ceea ce a funcționat cu siguranță pentru Dyche a fost să-l aducă pe Dwight McNeil, în vârstă de 19 ani, pe aripa stângă, cu adolescentul implicat în primul gol și deschiderea contului său de scor senior cu al doilea. Cu toate acestea, adevărata vedetă a spectacolului a fost Ashley Westwood, într-un mijloc de teren neclintit. West Ham cu greu s-a putut apropia de el, cu excepția cazului în care Mark Noble a avut norocul să scape cu doar un cartonaș galben pentru o provocare urâtă peste mingea.

„Am mutat mingea cu o calitate reală astăzi, jucătorii au livrat ”, a spus Dyche. „Statisticile au fost mai bune, jocul a fost mai eficient. A fost o afișare excelentă, un semn puternic al modului în care putem performa și cu siguranță am făcut suficient pentru a merita să câștigăm jocul. Suntem totuși acolo unde suntem.Câștigul a fost binevenit, dar vom avea nevoie de mult mai multe dintre ele. ”

Westwood se afla la marginea propriei sale zone de penalizare când Heaton și-a părăsit zona pentru a începe mișcarea pentru primul gol cu ​​o lovitură de cap la mijlocaș. Mingea a fost apoi transferată în stânga către McNeil, apoi înapoi la Westwood, a cărei minge diagonală către zonă a fost îndreptată în calea lui Chris Wood de către Ashley Barnes. Wood a dat o atingere și apoi a strecurat mingea pe lângă Lukasz Fabianski, întorcându-se spre Barnes în sărbătoare, ca și când ar întreba de ce o astfel de rutină simplă nu a funcționat mai des.

Avantajul nu a fost mai mult decât merita Burnley – ar fi putut fi în față după câteva minute, când Barnes a anticipat o centrare a lui McNeil, dar a lovit partea dreaptă a unui stâlp.Chiar după jumătate de oră au crescut-o și din nou Westwood a fost implicat, trimițând peste o centrare pe care McNeil a întâlnit-o la poarta îndepărtată pentru primul său gol al lui Burnley. Facebook Twitter Pinterest Chris Wood dă foc deschizătorului. Fotografie: Jan Kruger / Getty Images

Răspunsul previzibil al lui Pellegrini a fost acela de a trimite întăriri în a doua jumătate sub forma lui Carroll și Grady Diangana, acesta din urmă având mai mult un efect imediat și primul primind o rezervare pentru bâlbâind Barnes. Burnley a avut încă șansa de a face jocul în siguranță la începutul reprizei a doua, când Westwood a jucat în Wood, cu doar Fabianski de bătut.

Atacantul a reușit să rateze ținta aproape de punctul de penalizare, deși credit pentru asta ar trebui să meargă la portarul care și-a părăsit linia devreme și l-a forțat să ajungă în grabă.West Ham s-a îmbunătățit în a doua repriză, deși afișarea din prima repriză a pus bara foarte jos. Heaton a făcut o salvare de rutină dintr-o lovitură speculativă a lui Carroll și apoi și-a înclinat puternicul cap de acțiune pe bară în minutele de închidere, altfel amenințarea aeriană suplimentară a fost abordată în mod capabil de James Tarkowski și Ben Mee.

Performând la fel de eficient ca acesta, Burnley are șansa de a supraviețui, deși, desigur, nu vor putea juca West Ham în fiecare săptămână. “Ce a mers prost?” A întrebat retoric Pellegrini la final. „Aș putea spune că am avut câțiva jucători obosiți și că ne pregătim doar 48 de ore, dar nu-mi place să scuz. Burnley s-ar putea să fie în ultimii trei, dar au jucat mai bine decât noi în toate sensurile. ”