Uncategorized

Finalul dulce al lui Declan Rice pentru primul său gol de la West Ham îl dă jos pe Arsenal

În timp ce experții în limbajul corpului au dezbătut dacă Marko Arnautovic a făcut semn de la revedere sau a mulțumit mulțimii pentru o aplauză caldă după înlocuirea sa în a doua jumătate, a fost o zi în care reflectorul a ajuns să strălucească pe băiatul local care a fost alocat ca lider al următoarei generații a lui West Ham.

După toată agitația asupra dorinței lui Arnautovic de a lua o ofertă profitabilă de la un club chinez fără nume, cel mai mare hohot de aici a fost rezervat pentru momentul în care un finisaj clar de la Declan Rice i-a oferit lui West Ham avantajul asupra uneia dintre cele mai blânde părți ale Arsenalului în memoria recentă. Volea lui Tom Cleverley sigilează revenirea Watford la Crystal Palace Citește mai mult

Au o bogată moștenire de a-și produce propria în aceste părți și există fără îndoială că au dezgropat o bijuterie în Rice, un tânăr a cărui maturitate continuă să respire.

Pentru a-și pune ascensiunea în context, primul gol senior al mijlocașului defensiv a sosit cu două zile înainte de a împlini 20 de ani.Ultimul afiș imaculat al lui Rice a subliniat de ce West Ham l-a legat de un nou acord pe termen lung luna trecută, ca să nu mai vorbim de ce este râvnit de Anglia și Republica Irlanda. partea lipsită de dinți, cu o serie de intervenții neprețuite, și este puțin probabil ca cineva în clar și albastru să înscrie un gol mai popular în acest sezon.

„Sunt sigur că Declan va fi un jucător de top”, a spus Manuel Pellegrini . “Este foarte puternic în duelurile aeriene și are o tehnică bună, așa cum am văzut cu golul pe care l-a marcat.” Facebook Twitter Pinterest Marko Arnautovic face o lovitură. Fotografie: James Marsh / BPI / Rex / Shutterstock

Managerul West Ham a fost la fel de încântat că echipa sa a furnizat dovezi suplimentare că abordarea sa atacantă funcționează.Au obținut prima victorie pe teren propriu împotriva Arsenalului din 2006, cu una dintre cele mai complete performanțe ale sezonului, depășind adversarii cu designuri în calificarea în Liga Campionilor. “Sunt mulțumit de felul în care am jucat”, a spus Pellegrini. „Am încercat să avem o minte ambițioasă.”

Arnautovic și-a albit părul pentru ocazie.Cu toate acestea, aceasta a fost o performanță redusă a austriacului, care a plecat cu dureri în spate pentru a doua săptămână succesivă, iar amenințarea timpurie a apărut de la Arsenal. Burnley a luptat înapoi pentru a-l învinge pe Fulham fără un șut în țintă. Citește mai mult

Vizitatorii aproape au înscris când Alex Iwobi l-a jucat pe Alexandre Lacazette în spațiul liber de Angelo Ogbonna, doar pentru ca Lukasz Fabianski să nege atacantul cu o oprire fină.

Emery și-a criticat jucătorii pentru că nu s-au impus West Ham și, după recenta admitere a managerului lor că are fonduri doar pentru semnarea împrumuturilor în această lună, a fost imposibil să nu simți că Arsenal s-a angajat într-o legătură de neinvidiat când vine vorba de Mesut Özil.El nu a meritat nici măcar un loc pe o bancă cu trei fundași și un atacant de 19 ani, Eddie Nketiah, care nu a început niciodată un joc din Premier League.

Özil este cel mai mare câștigător al Arsenalului distanță considerabilă. Nu a fost un lux să călătorești la West Ham fără un jucător cu 350.000 de lire sterline pe săptămână? “Jucătorii care au fost aici au fost jucătorii care meritau să fie la acest meci”, a spus Emery.

Cu toate acestea, Arsenal a luat două puncte din precedentele lor cinci meciuri în deplasare și eșecul lor de a marca în liga pentru Prima dată de la sfârșitul săptămânii de deschidere și-a expus deficitul creativ.

West Ham a fost partea mai puternică în ultima treime, cu picioarele rapide ale lui Felipe Anderson care au provocat probleme și Samir Nasri a decis să reducă la tăcere constantele batjocuri de la capăt.Fostul mijlocaș al Arsenalului a avut influență în rolul nr. 10 și a produs asistența pentru golul lui Rice. Anderson a sărit peste o provocare lipsită de lumină a lui Lacazette și când Granit Xhaka a întâlnit centrarea aripii cu o lovitură de cap leneșă, Nasri a dat o pasă compusă lui Rice, care a măturat o lovitură spre stânga lui Bernd Leno. .

Emery a răspuns înlocuindu-l pe Xhaka cu Aaron Ramsey și trecând la patru în spate, Shkodran Mustafi făcând loc lui Lucas Torreira. A existat o scurtă ploaie de la Arsenal, Iwobi amenințându-se, Pierre-Emerick Aubameyang a tras.

Au fost momente izolate, însă Aubameyang a petrecut cea mai mare parte a jocului căutând pentru tipul de serviciu pe care Özil l-ar fi putut oferi.