Uncategorized

San Jose a egalat în minutul 59 și a completat tura în prelungiri

A treia finală a Conferinței de Vest a oferit multe. Au fost marcate în total nouă goluri, la care au participat trei marcatori cu două goluri și a existat, de asemenea, o decizie controversată a arbitrilor, care va fi cu siguranță dezbătută mult timp.

un rezultat 4: 5 după prelungire asigură conducerea în serie. În ciuda numărului mare de goluri, centrul ceh Sharks Tomáš Hertl (24:29, +/-: 0, 2 șuturi) rămâne fără un punct din serie, care, de asemenea, a trebuit să se confrunte cu un punct greu de la Jay Bouwmeester la început.

< Prima perioadă a ieșit grozav pentru San Jose. Au avut grijă de el cu un gol de deschidere din minutul 14 al fundașului ofensiv Erik Karlsson și în al 17-lea.veteranul minutului Joe Thornton a mărit avantajul din zona din fața porții. În a doua parte a jocului, pe de altă parte, echipa gazdă a fost plină de productivitate, care a dominat faza dată 4: 1 și astfel a transformat starea actuală la 4: 3.

Zero pe seama lui St. Louis a fost șters în minutul 22 de Alexander Steen. Doar 18 secunde mai târziu, Thornton a preluat funcția pentru a doua oară din zona de pre-gol, dar apoi doar jucătorii albastri au marcat din nou. În minutul 25, Vladimir Tarasenko a lovit colțul din dreapta. Egalizarea era așteptată până în minutul 37, când David Perron a măturat colțul din stânga sus pentru o schimbare. Același jucător a lovit apoi într-un joc de putere de la 39.minute când a țintit peste graba lui Martin Jones – 4: 3.

Scorul a rămas neschimbat până la sfârșitul timpului regulat, când rechinii s-au luptat cu Jones-ul rechemat în șase jucători de pe teren. Ceasul s-a oprit la 58 de minute și 59 de secunde când emfaticul Logan Couture a împins pucul în afara zonei de poartă sub Jordan Binnington.

Cu cel de-al 14-lea gol al playoff-ului, și-a consolidat primul loc suveran în tabelul de shooter-uri (coechipierul său Hertl și Jaden Schwartz de la St. Louis se află pe poziția a doua comună cu 9 lovituri) și cu 20 de puncte domnește și în productivitate (al doilea Bostonul Brad Marchand a înscris 16 puncte.

Cu scorul de 4: 4, meciul s-a transformat în prelungiri, care s-a încheiat în minutul șase după acțiunea controversată a vizitatorului Karlsson.Emoția a fost trezită de trecerea lui Timo Meier, care a împins pucul către Gustav Nyquist în zona de atac în toamnă. El din imediata vecinătate a lui Binnington l-a împins pe Karlsson într-o poziție mai bună și după împușcătura sa, San Jose a putut sărbători.

Finala Conferinței de Vest – Meciul 3: